Home Compatibilitate zodii Zodiile care varsă lacrimi amare în Iunie: pentru Berbec, luna iunie va fi una de cumpănă

Zodiile care varsă lacrimi amare în Iunie: pentru Berbec, luna iunie va fi una de cumpănă

de Clair
Zodiile care varsa lacrimi amare in Iunie

Luna iunie ar trebui să aducă nu doar vara, ci și un motiv de voie bună, odată cu instaurarea anotimpului preferat al celor mai mulți dintre noi. Cu toate acestea, deși dezirabile ne sunt momentele plăcute, în luna iunie vom fi nevoiți să ne confruntăm cu câteva situații neplăcute. Iată care sunt motivele pentru care vei experimenta sentimente negative în luna iunie, în funcție de zodia ta!

Berbec. În ceea ce îi privește pe nativii Berbec, luna iunie va fi una de cumpănă, deoarece vor experimenta o situație negativă care va lăsa urme adânci în interiorul lor. O persoană în care îți puneai încrederea te minte, iar tu afli acest lucru care te va dezamăgi profund.

Taur. Și pentru nativii Taur luna iunie este una foarte complicată, deoarece, pe fondul unei situații, aceștia se vor implica într-un conflict căruia au să nu îi mai vadă finalitatea. Cel mai dureros este faptul că polemica se va stârni între două persoane din grupul dumneavoastră de prieteni.

Gemeni. Trufia este sursa lucrurilor rele care ți se vor întâmpla în luna iunie. Așadar renunță la ea înainte să te îneci cu propriul tău venin. Până și o simplă vorbă aruncată din mândrie te poate face să pierzi o persoană extrem de dragă.

Rac. Cu toții avem secrete, însă foarte puțini am călcat strâmb și am dat vina pe altcineva sperând că nu se va afla niciodată adevărul. Iată că luna iunie este cea care îți va scoate la iveală greșelile, iar acest lucru va avea consecințe neplăcute.

Leu. În luna iunie nativii Leu vor avea o revelație și vor avea ocazia să descopere că lucrurile nu erau chiar așa cum credeau ei că sunt. Concret, o relație în care ați investit foarte multe resurse de timp și emoționale se destramă fără să vă dea timp să înțelegeți ce se petrece, de fapt.

Fecioară. Nativii Fecioară vor avea, de asemenea, de suferit în luna iunie, iar acest lucru se va întâmpla pe marginea destrămării unei prietenii de lungă durată. Acest episod este unul care vă poate suprima, cel puțin pentru o perioadă, entuziasmul și cheful de viață.

Balanță. Faptul că te grăbești te poate costa scump în luna iunie. Din cauza faptului că te-ai grăbit să termini ceva, nu ai luat în considerare lucrurile neplăcute care puteau apărea pe parcurs. Dată fiind situația, vei fi nevoit să îți asumi consecințele.

Scorpion. Pe lângă faptul că în luna iunie vei fi subiectul principal al unor neînțelegeri în care vor fi implicate și persoane apropiate ție, unul dintre prietenii tăi nu îți va ține partea așa cum sperai, ba, dimpotrivă, se va retrage ca și cum nici nu ar fi vorba despre tine.

Săgetător. Luna iunie poate fi una în care vei învăța cel puțin o lecție. O vorbă aruncată în vânt poate fi și motivul pentru care faci o persoană dragă să sufere. Trebuie să știi totuși că nicio faptă rea nu rămâne nepedepsită, iar acest lucru se va întoarce împotriva ta.

Capricorn. Nativii Capricorn vor experimenta neajunsul în luna iunie. Într-un act de nesăbuință pierdeți o sumă mare de bani exact într-un moment în care acei bani erau vitali. Acest lucru vă va pune într-o situație complicată.

Vărsător. Dezamăgirea nativilor Vărsător vine tocmai din faptul că au așteptări mult prea mari. Dacă ați fi o persoană care și-ar cunoaște mai bine limitele, ați reuși să vă feriți de potențiale episoade negative…

Pești. Ce poate fi mai rău decât să îți pui încredere într-o persoană, iar acea persoană să te dezamăgească exact în momentul în care te așteptai mai puțin? Luna iunie este una în care trebuie să fiți rezervat în acțiuni.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..