Home Compatibilitate zodii Zodiile care varsă lacrimi amare în luna Octombrie

Zodiile care varsă lacrimi amare în luna Octombrie

de Clair
Zodiile care varsa lacrimi amare in luna Octombrie

Multe zodii nu au cunoscut ce înseamnă lacrimile pe parcursul acestui an, însă luna octombrie se pare că va aduce multe schimbări în sufletul și mintea unora dintre cei mai ghinioniști nativi ai zodiacului.

CAPRICORNII privesc stingheri spre vremurile apuse când ei știau cel mai bine cum este să fii productiv, RACUL plânge după bani, iar FECIOARA varsă lacrimi de crocodil pentru a atrage atenția.

 1. BERBEC

Puternicul nativ din zodiac, BERBECUL, are parte de o perioadă destul de tristă în ultima vreme. În octombrie, lucrurile se vor înrăutăți, nu foarte mult, dar vor lua o întorsătură cam proastă pentru acest nativ. Se simte foarte singur, iar acest lucru îl determină să intre într-o stare puternică de melancolie. Are nevoie de cineva care să îl scoată din stare, un prieten și un partener de încredere, care să fie alături de acest nativ atât în momentele frumoase, cât și în cele mai puțin frumoase.

 1. TAUR

Acest nativ are parte de multă dragoste și afecțiune din partea celor pe care îi iubește cel mai mult. Totuși, uneori vă simțiți puțin cam sufocat, iar cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să semnalați problema celor dragi. Aceștia vor face tot ce le stă în putință să vă ofere puțin mai mult spațiu și libertate.

 1. GEMENI

Zodia GEMENI are parte de lacrimi fierbinți la sfărțitul lunii, ca urmare a unei exagerări în ceea ce privește cumpărăturile. Deși ultimele luni au fost foarte bune și productive pentru acest nativ, se pare că finalul lunii octombrie îi aduce acestuia o criză financiară. Trebuie să recunoașteți faptul că în ultima vreme ați aruncat cu banii pe unele lucruri care nu erau necesare, dar care v-au făcut plăcere. Nu trebuie să vă îngrijorați, deoarece toate se vor rezolva, însă trebuie să încercați să deveniți mai cumpătat și să faceți niște economii!

 1. RAC

Nativul din zodia RAC nu are parte de cele mai fericite zile din viața lui. Se pare că dragostea va fi pe primul loc pentru acest nativ, însă nu este sută la sută sigur de alegerea făcută, deși este un om fericit din punct de vedere emoțional. Totuși, acest nativ este îngropat în datorii, datorită faptului că și-a luat o pauză destul de lungă de la locul de muncă, iar acum parcă nu mai are niciun chef de a se reîntoarce. Suferă de prea multă comoditate și nici măcar nu încearcă să iasă din această stare pentru a se reîntoarce la activitățile care îi aduc bani.

 1. LEUL

Nativul din zodia LEU este o persoană destul de egocentrică în ultima vreme, iar ca urmare a acestui lucru, a rămas singur. Niciun prieten nu îi mai este alături, deoarece nativul acestui semn zodiacal nu a știut cum să își țină prietenii aproape. În schimb, a știu cum să își țină dușmanii aproape, deoarece numeroase persoane se pare că încearcă să îi facă rău la locul de muncă, deoarece LEUL a fost un pion de bază în acel loc. Ar trebui ca acest nativ să fie mai atent la oamenii dragi din viața lui, deoarece viața în singurătate nu este una prea bună.

 1. FECIOARĂ

Nativul uneia dintre zodiile de pământ, FECIOARA, are parte de o lună încărcată, iar acest lucru îi cauzează multă bătaie de cap. Se simte sleit de puteri și realizează că este momentul să dea un pas înapoi. Un lucru bun este faptul că încearcă din răsputeri să combată această stare, iar cu puțin ajutor din partea familiei, toate vor reveni la normal curând. Dacă sunteți un nativ al acestei zodii, încercați să nu mai dramatizați atât pentru anumite lucruri care au o rezolvare relativ ușoară!

 1. BALANȚĂ

Acest nativ are parte de cele mai bizare zile din viața lui, datorită faptului că nu a mai trecut prin astfel de lucruri niciodată. Dezechilibrul din viața lui îi aduce o stare de spirit foarte melancolică, neștiind cum să iasă din impasul cauzat de o greșeală la locul de muncă. Nici partea sentimentală nu o compensează pe cea material, deoarece partenerul de viață al nativului BALANȚĂ, dar și prietenii acestuia s-au plictisit să îi asculte toate plânsetele,  nereușind să îi aducă acestuia o clipă de fericire.

 1. SCORPION

SCORPIONUL are pare de momente frumoase alături de cei dragi, însă viața nu este mereu roz. La finalul lunii, acest nativ va avea parte de o stare de spirit foarte apăsătoare, din cauza faptului că a avut parte de mult stres în viața sa. Cuprins de multă oboseală, acest nativ simte că se află la marginea prăpastiei, iar dacă nu se va detașa puțin și nu va mai renunța la câteva dintre activitățile obositoare, va avea parte de o stare de anxietate puternică, soră cu depresia.

 1. SĂGETĂTOR

Pentru nativul din zodia SĂGETĂTOR, luna octombrie este una plină de suișuri și coborâșuri. Deși prima parte a lunii veți putea avea problem în cuplu din cauza gelozei dumneavoastră, a doua jumătate din octombrie vă va fi rezervată activităților romantice împreună cu cel pe care îl iubiți și cu care ați trecut prin apă și prin foc de-a lungul timpului.

 1. CAPRICORN

Acest nativ se pare că s-a lăsat pe tânjeală în ceea ce privește locul de muncă. Nu mai are nicio motivație, este lipsit de orice ambiție pentru a deveni cel mai bun, iar se pare că banii încep să se termine cu fiecare zi în care acest nativ a cheltuit abuziv. Acesta nu știe cum să își rezolve problemele, iar acest lucru îi va putea aduce zile negre din punct de vedere financiar, dar și emoțional.

 1. VĂRSĂTOR

Nativul zodiei de aer nu este un adept al rutinei și al stabilității din punctul de vedere al stării de spirit, însă luna octombrie se pare că l-a învățat lucruri noi. Totuși, trebuie să aveți mai multă răbdare în ceea ce privește partenerul de viață, deoarece nu toată lumea are aceleași idei ca dumneavoastră și nu se grăbește să facă cei mai importanți pași în viață!

12. PEȘTI

Zodia PEȘTI este prima în topul zodiilor ale căror lacrimi vor curge în mijloc de toamnă. Această zodie se pare că a rămas recent cu inima frântă, iar sufletul îi este amăgit și rămas plin de tristețe. Sufletul-pereche al nativului se pare că l-a lăsat cu ochii în soare, iar despărțirea a fost inevitabilă. Deși pare că durerea din sufletul vostru nu va dispărea vreodată, acest lucru reprezintă o lecție de viață în urma căreia veți învăța foarte multe lucruri…

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..