Home Compatibilitate zodii Zodiile care vor suferi în luna Martie: Fecioară…

Zodiile care vor suferi în luna Martie: Fecioară…

de Arseni Ana
Zodiile care vor suferi in luna Martie

Luna martie nu este una tocmai bună pentru nativii din aceste patru zodii. Este foarte greu să înțelegeți ce se întâmplă și cum decurg lucrurile concret, întrucât se pare că nimic nu funcționează cum ar trebui.

Aceste lucruri sunt foarte vizibile la prima vedere, însă dacă analizam situațiile în detaliu cu puțină determinare, reușim să parcurgem și această etapa mai puțin favorabilă.

Berbecul este ghinionistul aceste luni. Acești nativi trec printr-o despărțire care îi va marca profund și vor suferi foarte mult din cauza acestui fapt. Deși relația lor părea foarte stabilă, o decizie neașteptată le dă toate planurile peste cap. Se pare că decizia era luată în urma cu mai mult timp și acum nu mai există nicio cale de reconciliere.

Va avea nevoie de o perioadă destul de lungă să se refacă, însă va răsari și soarele pe strada lor cândva. Totul trece, iar această etapă e doar una temporară. Vei învăța lecții importante despre oameni, relație și viață. Trebuie doar să fii deschis și să înțelegi că nimeni și nimic nu ne aparține în totalitate pe acest pământ.

Fecioarele nu au parte de o lună prea liniștită, întrucât vor apărea multe situații care le pun în dificultate. Pot apărea tot felul de chestiuni problematice și vor fi nevoite să ia decizii radicale în prima lună a primăverii. Recomandarea noastră este să încerce să amâne astfel de decizii măcar până luna următoare, pentru că există posibilitatea să regrete majoritatea deciziilor luate în grabă în această perioadă.

Unele native pot lua decizii radicale, însă ar fi indicat să se consulte în prealabil cu persoane care au mai multă experiență. Se gândesc să rupă o anumită relație sau au chiar planuri de mutare într-o altă țară doar pentru a scăpa de toate consecințele asupra acțiunii pe care doresc să o întreprindă. Atenție însă căci fuga de responsabilități nu e cea mai bună soluție!

Scorpionii se vor izola luna aceasta și decid să se retragă într-un loc liniștit pentru a-și pune în ordine gândurile. Au existat în ultima vreme foarte mulți oameni care le-au făcut rău și care i-au încărcat negativ din punct de vedere energetic. Decid să își aloce timp și să scape de gândurile care nu le dau pace. Scopul lor este să se facă dreptate și sunt dispuși să facă sacrificii mari pentru ca onestitatea să triumfe. Sunt mai deciși ca niciodată să rupă definitiv relațiile bolnave care i-au afectat profund.

Peștii nu se pot lauda nici ei cu o stare fizică prea bună. Au tendința să se suprasolicite și să se complacă în această stare la nesfârșit. Le recomandam în această lună să aibă grijă cu somnul, căci starea de sănătate nu este una foarte bună. O vizită la medic pentru investigarea problemei este obligatorie…

Atenție și cu banii, căci dați dovadă de imprudență! Tentațiile sunt la orice pas și voi aveți tendința de a exagera în privința cumpărăturilor. Opriți-vă, faceți niște calcule și gândiți-vă că până la următorul salariu mai este destul timp. Voi știți cel mai bine ce este cel mai util pentru voi, de aceea trebuie să fiți echilibrați.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..