Home Compatibilitate zodii Zodiile cu gândire pozitivă VS zodiile cu gândire negativă: Persoanele născute sub semnul Balanței posedă calitățile cele mai de preț

Zodiile cu gândire pozitivă VS zodiile cu gândire negativă: Persoanele născute sub semnul Balanței posedă calitățile cele mai de preț

de Arseni Ana
Zodiile cu gandire pozitiva VS zodiile cu gandire negativa

Un adevăr general valabil imposibil de contestat este că trăim într-o lume duală, care ne influențează puternic existența. Putem experimenta momente de extaz sau situații problematice care ne pun în dificultate.

Există perioade în care vedem lucrurile bune care ni se întâmplă într-o lumină pozitivă, însă există totodată și clipe în care suntem de-a dreptul copleșiți de emoții negative. Unii oameni reușesc să își păstreze optimismul în momente teribile, în timp ce alții se lasă cuprinși de deznădejde.

Fără îndoială, astrologia ne sare în ajutor atunci când căutăm să înțelegem ce se întâmplă în jurul nostru, oferindu-ne dovezi de necontestat în special în ceea ce privește semnele zodiacale și predispozițiile acestora. Astfel, să aruncăm o privire mai amănunțită la zodiile înzestrate cu o gândire pozitivă și cele cu o gândire negativă.

Zodiile cu o gândire pozitivă

  • Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Nativii Berbec ocupă cu mândrie primul loc în zodiac și la această categorie, fără doar și poate. Etichetat drept cel mai pozitiv semn zodiacal, acesta este caracterizat de dinamism, energie, entuziasm, istețime și încredere debordantă, fiind capabil să depășească chiar și cele mai mari obstacole ale vieții cu zâmbetul pe buze.

 • Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Persoanele născute sub semnul Balanței posedă calitățile cele mai de preț. Diplomatici și sociabili, deschiși și idealiști, romantici, dar puternic ancorați în realitate, aceștia tind să acapareze privirile tuturor prin șarmul, eleganța și rafinamentul de care dau dovadă, optimismul și spiritul jucăuș fiind la ordinea zilei.

 • Leu (23 iulie – 22 august)

Nativul Leu impresionează prin simpla prezență, care nu poate fi ignorată. Unul dintre cele mai puternice semne zodiacale, Leul este ilustrat de obicei într-o lumină deosebită, aproape regală, care îl înfățișează fiind extrem de mărinimos, exuberant, generos și iubitor însă, în același timp, autoritar, somptuos, condescendent și ironic.

 • Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Întocmai precum nativii Leu, Gemenii obișnuiesc să privească latura pozitivă a lucrurilor și să ia fiecare situație ca atare, cu îngăduință și speranță. Persoanele născute sub semnul Gemenilor sunt comunicative, adaptabile, prietenoase și pline de viață, deși pot da impresia de superficialitate și inconsistență la prima privire. Înzestrați cu un simț al umorului încântător, Gemenii au abilitatea să îndepărteze orice moment anost.

 • Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Talentul înnăscut al Săgetătorilor este acela că reușesc să vadă partea plină a paharului indiferent de situație. Joviali, încrezători, sinceri, dar mai ales autentici, aceștia pot fi etichetați eronat ca fiind impulsivi și imprudenți deoarece acționează în mod nemijlocit, fără ocolișuri, stăpânind cu măiestrie ingeniozitatea și priceperea caracteristice.

 • Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Originali și inventivi, Vărsătorii evită cu orice preț situațiile șovăielnice, care nu le stimulează creativitatea de care dispun din belșug. Filantropi din fire și binevoitori, aceștia preferă să se detașeze de energiile negative, să fie atât emoțional cât și financiar independenți, să găsească soluții ieșite din comun.

Zodiile cu o gândire negativă

  • Taur (20 aprilie – 20 mai)

Considerați un exemplu perfect de dualitate, nativii Taur se poziționează la mijlocul clasamentului, deoarece nu se întâmplă rareori să fie prinși în explozii de energii incontrolabile, fie că este vorba despre bucurie, fie despre tristețe. Deși sunt calmi, răbdători, hotărâți și afectuoși, pot fi și neașteptat de geloși, posesivi, lacomi și inflexibili.

 • Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racul este deja cunoscut drept cel mai sensibil semn zodiacal, astfel încât de cele mai multe ori nativii din această zodie par a fi destul de irascibili, chiar și din cauza celor mai mici neregularități. Nu sunt doar imaginativi, empatici, grijulii și blânzi, ci și extrem de intuitivi, acest lucru ascunzând deseori o predispoziție spre hipersensibilitate, indispoziție și izolare.

 • Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Asociați cu puritatea și modestia, Fecioarele sunt persoane independente, cuvântul care le caracterizează cel mai bine fiind „inconsecvența”. Acestea pot reacționa într-o manieră aparte atunci când lucrurile nu ies așa cum și-ar dori însă acest fapt se datorează meticulozității și hărniciei de care dau dovadă.

 • Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt exemplul perfect al diferenței dintre aparență și esență. Maeștri ai manipulării, ușor înclinați spre pesimism, ambițioși și pasionați, dar nu neglijenți, aceștia sunt indivizi foarte complecși, deoarece pot trece de la agonie la extaz, de la euforie la mânie într-o chestiune de câteva secunde.

 • Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii sunt persoane atât de muncitoare și responsabile, încât, în momentul în care lucrurile nu ies în favoarea lor, adoptă o atitudine deosebit de fatalistă. Disciplinat, rezervat, grijuliu și perspicace, nativul Capricorn este cel mai înverșunat critic al său, cu o tendință mult prea negativă determinată de presiunea la care se supune…

 • Pești (19 februarie – 20 martie)

Nu există absolut niciun dubiu că Pești este cea mai visătoare zodie. Percepția acestor nativi aproape idealistă se îmbină  armonios cu sensibilitatea care îi caracterizează, plasându-se astfel pe ultimul loc în acest clasament. Ușor impresionabili și evazioniști, nativii Pești resimt realitatea zdrobitoare mult mai intens decât cei din celelalte semne zodiacale.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..