Home Compatibilitate zodii Zodiile cu Karma îngreunată în Aprilie

Zodiile cu Karma îngreunată în Aprilie

de Arseni Ana
Zodiile cu Karma ingreunata in Aprilie

Karma reprezintă rezultatul acțiunilor unei persoane, însemnând faptul că nu se identifică cu hazardul, cu coincidența. Karma este răspunsul pentru tot ceea ce face nativul din fiecare zodie în parte. În rândurile următoare veți afla care sunt zodiile cu Karma îngreunată în aprilie.

Berbec – Berbecii vor avea Karma pozitivă în luna aprilie, lucru de bun augur, semn că nu au făcut nimic rău. Ceea ce domnește în această lună este calmul, liniștea interioară și descoperirile despre propriul eu, inclusiv un efort suplimentar în ceea ce privește intuiția și dezvoltarea personală. Important este faptul că te vei simți liniștit pe durata întregii luni și îți vei putea face planul pentru viitorul apropiat.

Taur – Va fi o lună destul de dificilă, mai ales din punctul de vedere al relațiilor personale. Trebuie sa pui accent pe rezolvarea problemelor lăsate neterminate, pentru a putea reveni la normalitate. Karma nu va fi prietena ta cea mai bună în această lună, motiv pentru care trebuie neapărat să ai grijă sporită la tot ceea ce faci.

Gemeni – Karma vrea să te protejeze în luna aprilie, deși poate nu percepi lucrurile așa. La începutul lunii te vei simți puțin depășit de situație, ți se va părea că te confrunți cu piedici, însă în realitate Karma va avea grijă să te răsplătească pentru toate momentele în care ai avut de suferit, dar mai ales pentru momentele în care te-ai dedicat facerii de bine.

Rac – Racii vor avea Karma de partea lor pe tot parcursul lunii aprilie, pentru că iubirea pentru cei din jur cântărește mai mult pentru nativi decât orice altceva. Deși nu-ți vor lipsi succesul și starea de bine, trebuie să ai grijă la comportamentul tău în continuare, pentru că, în final, Karma vede și plătește tot.

Leu – Nu poate fi vorba despre Karma îngreunată, ci mai degrabă de Karma care dorește să dea lecții în cazul Leilor. Important este ca aceștia să-și dea seama că pot învăța ceva din fiecare greșeală și să devină oameni mai buni.

Fecioară – Karma va deveni ceva mai îngreunată în aprilie, deoarece lecțiile pe care le vei primi vor cântări substanțial în devenirea personală. Nu dispera și tratează lucrurile cu calm și responsabilitate, dacă îți dorești rezultate grandioase!

Balanță – Obstacolele de tot felul îți apar în cale, iar ceea ce îți dorești este doar normalitatea. Deși pare ca îngreunează situația, Karma îți oferă rampa de propulsare de care ai nevoie.

Scorpion – Lucrurile ți se complică din zi în zi în luna aprilie, mai ales din punctul de vedere al relațiilor. Trebuie să te deschizi, să lași iubirea să te inunde dacă vrei ca stabilitatea emoțională să nu întârzie. Karma îți îngreunează voit situația pentru ca tu să înveți să fii mai empatic și mai deschis cu ceilalți. Tot răul spre bine!

Săgetător – Aprilie îți rezervă Karma îngreunată pentru a te obliga să faci față cât mai multor situații. Vei avea multe de învățat, așa că deschide-te învățăturilor.

Capricorn – Faptele bune pe care le-ai făcut în ultima vreme își au răsplata lor în aprilie, Karma fiind pentru tine încărcată cu energii pozitive.

Vărsător – Karma este încărcată negativ din punctul de vedere al relațiilor cu ceilalți, care vor fi destul de dificile în această lună. Situațiile în care te vei simți incomod sau vei avea stări de anxietate vor fi nenumărate în această lună…

Pești – Karma este încărcată cu noutate în luna aprilie, pentru că vrea să te învețe să devii independent de ceilalți. Ofertele unice te vor surprinde și îți vor aduce experiențe incredibile. Bucură-te de fiecare moment!

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..