Home Compatibilitate zodii Zodiile greu încercate în această toamnă: Fecioară…

Zodiile greu încercate în această toamnă: Fecioară…

de Clair
Zodiile greu incercate in aceasta toamna

Deși această toamnă nu aduce doar lucruri și întâmplări frumoase, ci, dimpotrivă, vor mai exista și situații mai dificile, important este că știm despre ele și mai departe o să vedem ce avem de făcut pentru a le depăși. Iată care sunt situațiile care îi vor pune pe nativi la grea încercare în această toamnă!

Berbec

Nativii Berbec traversează o toamnă guvernată de un freamăt sentimental. Se poate ca o persoană din trecut să trezească în voi resentimente însă neputința de a restabili relațiile dintre voi îți vor da bătăi de cap.

Taur

Persoanele din zodia Taur au parte de o toamnă în care se vor afla în plin tranzit profesional, iar asta are repercusiuni serioase asupra bugetului lor. Va fi nevoie să fie foarte atenți și cumpătați cu banii lor pentru a nu ajunge într-o situație inconfortabilă pentru ei.

Gemeni

În această toamnă, nativii Gemeni vor avea câteva momente în care răbdarea nu va fi punctul lor forte, iar asta le va pune bețe în roate oriunde se vor duce. Dacă nu își temperează emoțiile, riscă să creeze tensiuni în jurul lor pe care nu și le doresc.

Rac

În ceea ce îi privește pe nativii Rac, aceștia intră într-un colectiv nou care, din nefericire, va fi la prima vedere unul cu oameni destul de dificili. Până vă acomodați cu ei și prindeți cusurul fiecăruia, veți mai avea de tras priviri, gesturi etc.

Leu

În această toamnă, sunt șanse crescute să duci un război cu cineva; din nefericire, poate chiar cu un membru al familiei, iar asta îți va consuma foarte multe resurse. Iar când vei vrea ca lucrurile să înceteze, cumva vei pune paie pe foc și foarte greu o să ieși din asta.

Fecioară

Nativii Fecioară vor fi ținta unor răutăți și nu fiindcă ar fi vina lor, ci fiindcă ei intermediază aceste tranzacții, iar oamenii îi vor asocia cu asta. La un moment dat, veți primi scuze deoarece acei oameni își vor da seama că, de fapt, nu poate fi vina voastră.

Balanță

Balanțele vor avea de furcă în această toamnă, deoarece natura oamenilor cu care vor interacționa va fi una dificilă. Mai precis, aveți de-a face cu oameni schimbători și nehotărâți care vă vor da foarte mult peste cap.

Scorpion

În această toamnă, și nativii Scorpion vor avea de dus o mică bătălie, însă tot răul va fi spre bine. Chiar dacă veți pierde unele persoane pe care le considerați apropiate, iar asta va lăsa o urmă în sufletul dumneavoastră, lucrurile își vor reveni cu timpul.

Săgetător

Pentru nativii Săgetător, toamna va fi una plină de încercări în adevăratul sens al cuvântului. Întâmpinați tot felul de situații cărora va fi greu să le găsiți rezolvare însă veți avea suficient timp de gândire.

Capricorn

Persoanele din zodia Capricorn vor fi greu puse la încercare de birocrație în această toamnă, iar asta din pricina faptului că nici modul lor de a se organiza nu este chiar cel mai eficient, ci, în loc să îi ajute să economisească timp, face exact contrariul.

Vărsător

Posesorii semnului zodiacal al Vărsătorului vor fi greu puși la încercare pe planul financiar. Aceștia vor avea mai multe cheltuieli de făcut pe care nu le pot exclude și vor trebui să facă eforturi pentru a le acoperi pe toate…

Pești

Toamna nativilor Pești va fi presărată de situații dezamăgitoare, deoarece unele lucruri pe care le speculau nu se vor întâmpla întocmai. Totuși, veți fi cumva pregătiți să depășiți și aceste momente mai sensibile.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..