Home Coafuri si Tunsori 30 de coafuri păr scurt elegante și ușor de făcut

30 de coafuri păr scurt elegante și ușor de făcut

de Clair
Coafuri par scurt

Coafuri păr scurt ușor de făcut de către oricine acasă. Cele mai stilate coafuri păr scurt care vă vor scoate în evidență.

Alegeți coafuri păr scurt la modă, în cazul în care vă numărați printre femeile îndrăznețe care își tund părul scurt. Un păr tuns scurt denotă încredere în sine, putere și hotărâre, dar și îndrăzneală. Date fiind acestea, trebuie să știți că excentricitatea și inovația definesc cele mai inspirate coafuri păr scurt la modă în 2019.

coafuri pentru par scurt

Coafuri păr scurt la modă în 2019 – sfaturi și trucuri utile

Dacă vreți să purtați coafuri păr scurt care să fie în trend, dar care să vă și reprezinte, este important să țineți cont de câteva aspecte generale. Acestea se referă la rutina de îngrijire a părului, metodele de coafare, produsele și ustensilele care trebuie folosite, dar și la intervalele de timp pe care trebuie să le stabilim astfel încât sănătatea părului să nu fie pusă în pericol. Așadar, iată care sunt cele mai utile sfaturi pentru realizarea unor coafuri păr scurt perfecte:

  • Îngrijirea și protejarea părului scurt – spre deosebire de părul lung, a cărui îngrijire poate fi destul de anevoioasă, părul scurt este mult mai ușor de întreținut. Produsele de îngrijire își fac efectul mai rapid, dată fiind dimensiunea redusă a firului de păr. De asemenea, spălările se fac mai rapid și nu sunt deloc solicitante, întrucât apa se evaporă rapid de pe suprafața scalpului.
  • Procesul de coafare trebuie să fie simplu – dacă vreți să realizați coafuri păr scurt deosebite, trebuie să știți că procesul de coafare nu este unul prea complex. Este suficient să folosiți o perie de păr cu suprafață metalică, un uscător de păr cu protecție din ceramică și, uneori, o placă sau un ondulator. Acestea din urmă vă vor ajuta să stilizați vârfurile.
  • Coafura trebuie să se potrivească cu fizionomia – când vine vorba de coafuri păr scurt, este foarte important ca acestea să fie alese și realizate în conformitate cu fizionomia voastră. Astfel de coafuri se aleg în funcție de forma feței, volumul buzelor, dimensiunile și culoarea ochilor. De asemenea, culoarea și textura firului de păr trebuie să permită realizarea unei anumite coafuri. Spre exemplu, dacă aveți un păr scurt, până în zona maxilarului, cu firul rar, moale și subțire, nu este indicat să purtați bucle, căci acestea se vor lăsa foarte repede și vor avea un aspect neplăcut.

Care sunt cele mai la modă coafuri păr scurt?

Dacă aveți părul tuns destul de scurt și nu îl coafați pe motiv că nu aveți suficient „material” pentru realizarea unei coafuri păr scurt, trebuie să citiți cu mare atenție acest articol. Există o mulțime de opțiuni pentru acelea dintre voi care vreți să realizați și să purtați coafuri păr scurt. Iată câteva dintre acestea care vor fi la modă pe tot parcursul anului 2019:

  1. Coafură cu mult volum

Coafura cu mult volum

Cele mai multe coafuri păr scurt se realizează după un principiu simplu: lungimea va fi compensată de volum. Așadar, părul scurt arată foarte bine atât timp cât are volum.

Dacă șamponul și produsele de îngrijire nu vă conferă suficient de mult volum, acest efect poate fi obținut și cu ajutorul unei perii rotative, al uscătorului de păr sau al unei plăci pentru păr. De regulă, coafurile cu mult volum se potrivesc persoanelor cu un păr scurt tuns bob. În astfel de cazuri, volumul trebuie creat în creștetul capului, dar și spre ceafă sau spre vârfuri.

  1. Păr ondulat

Par-ondulat-scurt

Ei bine, da, părul scurt poate fi purtat ondulat, iar efectul este unul spectaculos, în adevăratul sens al cuvântului. Pentru a realiza coafuri păr scurt mai romantice și mai elegante aveți nevoie de un ondulator pentru păr și un fixativ. Nu trebuie decât să alegeți șuvițe medii de păr și să le ondulați vârfurile spre interior sau spre exterior, după cum preferați. Dacă aveți un păr scurt care vă permite să ondulați șuvițele pe întreaga suprafață, nu ezitați să faceți acest lucru. Veți obține o coafură deosebită, pe care o puteți aranja și accesoriza după bunul plac.

  1. Împletituri

par scurt impletit

„Părul scurt nu poate fi împletit”. Nimic mai greșit! Chiar dacă este scurt, părul poate fi împletit într-o mulțime de feluri. Este adevărat că opțiunile pot fi limitate, spre deosebire de părul lung, care poate fi împletit în fel și chip. Puteți realiza coafuri păr scurt foarte interesante dacă aveți puțină îndemânare și creativitate. Împletiți cu grijă șuvițele de păr, de la rădăcini înspre vârfuri sau împletiți părul pe o parte, dacă vă place acest look. Prindeți și fixați cu agrafe firele rebele și adăugați câte un mic accesoriu acolo unde simțiți nevoia.

  1. Păr întins

Coafuri păr scurt realizate cu placa – sună îndrăzneț și aproape imposibil, nu-i așa? Totuși, este foarte simplu să vă coafați părul cu ajutorul unei plăci de păr, mai ales dacă aceasta este suficient de subțire și îngustă. Nu trebuie decât să alegeți cu grijă șuvițele, astfel încât să nu vă atingeți pielea cu suprafața încinsă a plăcii. Întindeți ușor părul și apoi tapați suvițele la rădăcină. Veți obține un look natural foarte plăcut și potrivit pentru o mulțime de ocazii. Dacă aveți o tunsoare bob sau dreaptă, iar părul vă ajunge până în dreptul bărbiei, coafura va fi mai deosebită și mai naturală.

  1. Coafuri accesorizate

Atunci când dimensiunile părului nu vă ajută, puteți realiza coafuri păr scurt folosindu-vă de tot felul de accesorii. Pieptănați părul în felul dorit, asigurându-vă că fizionomia vă este avantajată. Conferiți volum în zonele în care este necesar, apoi începeți să accesorizați și să stilizați coafura. Puteți folosi cleme și clești metalici, agrafe cu decorațiuni, funde, eșarfe, flori și tot felul de accesorii de acest gen. Multe dintre acestea vă vor ajuta să fixați șuvițele rebele și să obțineți o coafură deosebită. Dacă vă doriți o coafură mai specială, potrivită pentru diferite evenimente, puteți folosi bentițe și coronițe din flori naturale…

coafuri par scurt la modacoafuri par scurt in trendcoafuri par scurt pentru femei de peste 50 de anicoafuri par scurt pentru petreceremodele de coafuri par scurtcoafuri pe o partecoafura par scurtcoafura foarte scurta femeibob scurt cu breton

vedete cu par scurtpar scurt ras pe o partepar scurt pe spatecoafura par blond scurtcoafura pixiecoafura femei par foarte scurt

freza par scurtcoafura cu parul dat pe spatepar blond scurtpar scurt movcoafuri scurtefrizura par scurtpar scurt ondulat

femei tunse 0

femei cu parul ras pe o partefrizura pixie

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..