Home Coafuri si Tunsori Coafuri păr mediu la modă în 2019

Coafuri păr mediu la modă în 2019

de Clair
Coafuri par mediu

Coafuri păr mediu care sunt la modă în 2019 pentru toate tipurile de evenimente. Coafuri păr mediu simple și ușor de făcut pentru nuntă, botez și petreceri.

Modele de coafuri păr mediu cu bucle, coc lejer, împletituri, codițe și naturale.

Dacă părul lung poate fi destul de greu de întreținut, iar cel scurt poate fi limitat în ceea ce privește coafarea, când vine vorba de coafuri păr mediu la modă în 2019, lucrurile se simplifică vizibil.

modele de coafuri par mediu

Coafuri păr mediu la modă în 2019 – sfaturi și trucuri utile

Dacă simplul coafat cu peria nu vă mai mulțumește și ați prefera să încercați și unele coafuri păr mediu mai deosebite, este util să știți câteva trucuri care vă vor simplifica munca. Este foarte important că părul să fie sănătos, iar procesul de coafare să nu îi dăuneze. De asemenea, firele de păr trebuie să fie rezistente și să fie protejate, mai ales atunci când sunt supuse coafării termice. Iată care sunt aspectele pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când vreți să realizați coafuri păr mediu perfecte:

  • Sănătatea părului – este, fără îndoială, un aspect foarte important atunci când vine vorba de coafuri păr mediu. Firul de păr trebuie îngrijit, astfel încât să se evite ruperea, arderea și deteriorarea acestuia. Este ideal să folosiți măști, serumuri și tratamente de păr cel puțin o dată pe săptămână. De asemenea, înainte de coafare este indicat să se folosească un spray pentru protecție termică.
  • Procesul de coafare – dacă vreți să obțineți coafuri păr mediu curate, foarte bine definite, este indicat să alocați suficient timp acestui procedeu. Nu vă coafați când sunteți în criză de timp, căci riscați ca părul să fie agresat, iar coafura nu va ieși cum vă doriți.
  • Adecvarea coafurii – este foarte important să realizați coafuri păr mediu care să se potrivească cu ocazia sau cu perioada în care vă aflați. Spre exemplu, o coafură simplă, pe care o purtați la locul de muncă, nu se va potrivi pentru o petrecere fastuoasă sau pentru o nuntă. De altfel, o coafură foarte complexă, sofisticată nu va fi adecvată pentru o zi banală, în care nu participați la vreun eveniment.
  • Aspectul natural al părului – pentru a realiza coafuri păr mediu care să vă avantajeze, trebuie să țineți cont de aspectul natural al podoabei voastre capilare. Culoarea, dimensiunea și textura firului de păr trebuie puse în evidență și nu distorsionate sau modificate.

Tendințe de coafuri păr mediu la modă în 2019

Vreți să purtați coafuri păr mediu care să vi se potrivească, dar care să fie și în tendințe? Mai jos veți descoperi câteva idei foarte inspirate pe care le puteți pune în practică fie că este vorba despre o zi obișnuită de mers la lucru, fie despre un eveniment mai special.

  1. Bucle foarte bine definite

Nimic nu va arăta mai frumos și mai deosebit pe un păr mediu decât buclele. Acestea trebuie realizate cu grijă, cu un ondulator sau o placă de păr, astfel încât să fie bine definite. Pentru un plus de rezistență, coafura trebuie fixată cu un spray fixativ. Printre cele mai populare coafuri păr mediu se numără cele cu bucle, mai ales că un astfel de look este foarte potrivit pentru tot felul de ocazii și contexte.

coafuri par mediu cu bucle

Spre exemplu, niște bucle simple prinse cu o agrafă sau un clește pot fi purtate cu ușurință la birou sau la o întâlnire. Niște bucle accesorizate cu o coroniță sau un accesoriu metalic pot fi alegerea cea mai bună pentru o petrecere sau chiar o nuntă mai fastuoasă.

coafuri par mediu ondulat

  1. Coc lejer

În lista cu coafuri păr mediu la modă în 2019 se regăsesc și clasicele cocuri lejere. Se pare că acestea nu se vor demoda niciodată, mai ales dacă sunt realizate corect și purtate în mod potrivit. Dacă aveți un păr mediu mai rebel, nu trebuie decât să îl pieptănați bine, apoi să îl strângeți într-un coc lejer poziționat la ceafă sau în creștetul capului. Dacă lăsați coafura simplă, aceasta este ideală pentru zilele aglomerate și solicitante în care nu aveți timp pentru o coafură mai complexă. Dacă vă doriți o coafură mai deosebită, puteți accesoriza cocul cu diferite cleme și agrafe, astfel încât acesta să capete un look foarte elegant, deosebit.

par mediu cu coc lejer

  1. Împletituri

Cel mai mare avantaj când vine vorba de coafuri păr mediu este acela că puteți jongla și vă puteți juca cu tot felul de împletituri. Fie că le alegeți pe cele simple, în una sau mai multe codițe, fie că vă plac cele mai alambicate, împletiturile vă vor scoate mereu din impas. Acestea arată foarte bine pe un păr mediu cu puțin volum și pot fi adaptate după preferințe și fizionomie…

coafura par mediu impletit

  1. Codițe

Când vine vorba de hairstyle, codițele vor fi la mare căutare în 2019. Acestea conferă un aer mai copilăresc, fac trimitere spre tinerețe și spre o atitudine mereu pozitivă, energică, zglobie. Sigur că nu puteți purta codițe la evenimente mai sobre sau la ocazii în care se impune o prezență mai sobră, dar, dacă aveți ocazia, nu ezitați să vă coafați părul în codițe. Acestea pot fi prinse cu elastice, cleme și agrafe, pot fi împletite și accesorizate cu flori, pietricele sau sclipici. Moda sclipiciului purtat în păr este într-o continuă ascensiune, așa că să nu vă feriți de acest trend!

  1. Coafuri naturale

Pe tot parcursul anului 2019 vor fi la modă clasicele coafuri păr mediu inspirate din moda anilor 2000. Atunci era foarte șic ca părul să fie purtat foarte simplu, lăsat pe spate, puțin pieptănat sau strâns neglijent la spate. Din lipsă de timp și dată fiind aglomerația din unele zile, acest trend pare să revină la viață. Anul acesta se poartă coafurile cât mai simple, care nu necesită prea multă bătaie de cap. Dacă timpul nu vă permite să arătați ca scoase din cutie, să nu vă faceți griji: treceți cu peria prin păr, prindeți o agrafă și gata… look-ul este perfect!

coafuri naturale par mediu

coafura par mediu dreapta

coafuri simple par mediu coafuri retro par mediu

coafuri par mediu colorate par mediu colorat coafuri par mediu naturale frizuri par mediu frizuri pentru par mediu

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..