Home Compatibilitate zodii 4 zodii vor avea probleme cu banii în luna Martie: Berbecii, Racii…

4 zodii vor avea probleme cu banii în luna Martie: Berbecii, Racii…

de Arseni Ana
4 zodii vor avea probleme cu banii in luna Martie

Berbecii, Racii, Balanţele şi Scorpionii sunt zodiile care în luna Martie se vor întâlni cu situaţii neplăcute în privinţa banilor. Vor exista numeroase probleme peste care vor reuşi să treacă pe cont propriu sau cu ajutorul celor apropiaţi.

Berbecii vor parcurge o perioadă în care salariile le vor fi micșorate din cauza unor probleme cu bugetul firmei în cadrul căreia lucrează, iar Balanţele vor suferi pierderi la propria firmă, din cauza cererii foarte mici de pe piaţă însă cu toţii vor găsi, mai devreme sau mai târziu, soluţii pentru a ieşi din impas şi a înflori din nou.

Berbec: 21 martie – 20 aprilie

Berbecii, cunoscuţi ca nativi muncitori şi implicați, vor trece printr-o perioadă nu prea bună în luna Martie. La locul de muncă lucrurile nu mai sunt atât de roz ca de obicei şi va urma o perioadă în care salariile se vor micșora, iar bugetul va fi mult mai mic.

De aceea, Berbecii vor avea o lună cu probleme, pentru că banii nu vor fi destui să îşi achite datoriile, ratele şi să îşi achiziționeze lucrurile de care au nevoie. Berbecii vor trece de la o extremă la alta. Vor ajunge să cadă pe o treaptă inferioară, să câştige puţin, să se descurce cu minimul posibil. Este important ca Berbecii să nu îşi piardă speranța şi să continue să muncească până lucrurile se vor îndrepta. Este adevărat faptul că unele lucruri nu ţin de noi, că bugetul firmei nu îl putem stabili noi înșine şi că motivele șefului de a tăia salariile sunt bine întemeiate.

Totuşi, este bine să nu plecăm şi să nu renunțăm de la primul hop, să demonstrăm că suntem muncitori, că punem osul la treabă şi ne dorim ca lucrurile să evolueze şi să progreseze în timp.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Astrele spun că şi Racii vor avea probleme cu banii în luna Martie, din cauza unui partaj pe care aceştia nu l-au câştigat. Se vor trezi singuri şi lipsiți de ajutor, dar rudele vor veni în sprijinul nativilor din zodia Rac.

Este important ca în situaţii de cumpănă să nu renunțam, să privim încrezători spre viitor şi să muncim pentru a ajunge mult mai sus. Găsirea unui job nou ar fi foarte indicată pentru Raci, deoarece aşa vor reuşi să îşi restabilească situaţia financiară şi vor fi motivați să câştige mai mult. Nimic nu ţine o veşnicie, iar lucrurile mereu au o rezolvare şi se pot îndrepta. Astrele spun despre Raci că, după această perioadă mai puţin plăcută, vor reuşi să îşi revină şi să o ia încet de la capăt. Datorită sprijinului partenerului de viaţă, nativii acestei zodii nu se vor da bătuți şi vor ridica privirea spre lumină şi spre un nou început.  De asemenea, pentru un profit mai mare, Racii sunt sfătuiți să încerce să fructifice pasiunile pe care le au şi să obţină bani din acestea.

Astfel, vor reuşi să se pună din nou pe picioare, într-un mod plăcut, câștigând bani din ceea ce le place cel mai mult. Soluții vor fi mereu însă trebuie o minte ageră pentru a le alege pe cele mai bune, iar Racii se pricep de minune la acest aspect şi vor reuşi să scape de problemele cu banii din luna Martie.

Balanţă: 23 septembrie – 22 octombrie

Balanţele vor avea probleme mari cu banii, deoarece s-au hotărât acum ceva timp să îşi creeze propria afacere şi să pornească singure la drum.

După o perioadă excelentă în care s-au înregistrat venituri excepționale, a venit o perioadă mai puţin prosperă pentru Balanțe, în care veniturile vor scădea şi va exista şansa de a da faliment. Viitorul va fi plin se peripeții pentru nativii în zodia Balanţă, care vor încerca să facă tot posibilul pentru a-şi salva afacerea şi a ieşi din mocirlă. Aceştia vor primi sprijinul unor colegi de breaslă, iar lucrurile se vor stabiliza momentan. Problemele cu banii nu vor înceta prea curând şi vor dura toată luna Martie. Spre mijlocul lunii decembrie, Balanțele vor reuşi să pună cap la cap problemele de care au parte şi vor învăţa cum să sporească din nou veniturile.

Din păcate, piața nu îi va ajuta foarte mult, deoarece sunt cereri puţine din partea cumpărătorilor şi va fi foarte greu să se bage pe sub pielea acestora. Cu multă răbdare, ambiție şi perseverenţă, lucrurile se vor rezolva cu timpul, iar afacerea Balanțelor va începe din nou să înflorească. Este vital să existe dorinţa de a continua, să muncească foarte mult şi să caute cele mai bune căi pe care să pornească din nou.

Scorpion: 23 octombrie – 21 Martie

Astrele spun că şi Scorpionii vor avea probleme cu banii în luna Martie. Deoarece aceştia nu sunt prea chibzuiți, sfârşitul anului a venit cu o lecţie care îi va maturiza. Diferite evenimente care necesită sume mai mari de bani nu vor putea fi onorate de nativii din zodia Scorpion, din cauza faptului că aceştia nu ţin niciodată banii la saltea.

Sunt foarte cheltuitori şi nu se gândesc că poate veni o vreme în care nu vor mai găsi soluţii pentru a se descurca. Iată că luna Martie reprezintă testul suprem pentru Scorpioni, o perioadă în care aceştia vor trăi cu puţini bani, vor învăţa să se descurce cu mai nimic, în cauza faptului că până acum nu au agonisit nimic. Mai multe datorii bat la uşă de ceva vreme, iar aceştia nu găsesc soluţii pentru a depăşi momentul. Va fie nevoie ca nativii din zodia Scorpion să se împrumute din nou de la apropiaţi pentru a-şi da înapoi datoriile…

Vor exista mustrări continue din partea familiei, din cauza situaţiei financiare precare pe care o vor avea Scorpionii în luna Martie, chiar în perioada zilei lor de naştere. Astfel că Scorpionii se vor maturiza şi vor învăţa să pună banii în conturi de economii, care vor fi accesate de aceştia doar la nevoi foarte mari.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..