Home Compatibilitate zodii 5 zodii pierd bani în Martie, iar una va câştiga: Rac…

5 zodii pierd bani în Martie, iar una va câştiga: Rac…

de Arseni Ana
5 zodii pierd bani in Martie, iar una va castiga

Luna martie se anunţă mai puţin bună din punct de vedere financiar pentru nativii din cinci zodii, venind cu veşti neplăcute, datorii şi pierderea unor sume de bani substanţiale.

Balanța va trece prin momente critice din cauza obiceiurilor pe care le are, de a fi mereu în top, iar nativii din una dintre zodii se vor bucura de o perioadă prosperă, plină de câştiguri şi realizări.

Berbec: 21 martie – 20 aprilie

Berbecul se numără printre zodiile care vor trece prin perioade mai dificile în luna martie, ajungând să piardă sume importante de bani.

Nişte datorii mai vechi vor ieşi în această perioadă la lumină şi îi vor da peste cap pe nativii născuţi în zodia Berbec. Astfel, aceştia vor fi constrânși de situaţie să îşi achite datoriile, iar presiunile care vor veni din exterior îi vor determina să dea toţi banii pe care îi au pentru a ajunge la liman.

Astfel că Berbecii vor parcurge o perioadă în care situaţia financiară nu va fi una strălucită, pierderile financiare fiind pe măsură. Este important ca Berbecii să găsească un echilibru, să se menţină pe linia de plutire pentru a depăşi aceste momente extrem de dificile care vor apărea.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii vor avea şi ei o perioadă mai puţin plăcută în luna martie, deoarece jocurile de noroc îi vor face să piardă sume importante de bani. Din cauza naivității lor, Racii se vor confrunta cu situaţii extreme în care se vor afla pe muchie de cuțit şi care vor fi trecute doar cu multă răbdare, inteligenţă şi dorință. Este important ca Racii să înveţe că banii se câștigă cinstit şi că nu există nicio altă modalitate prin care se pot îmbogăți.

Astfel, pentru Raci, luna martie va fi o probă pe care o vor trece cu greu, va fi examenul de maturitate ce a venit atunci când se aşteptau mai puţin. În acelaşi timp, Racii se vor maturiza şi vor trage multe învățăminte şi concluzii în urma perioadei tensionate prin care vor trece în viitorul apropiat.

Balanţă: 23 septembrie – 22 octombrie

Balanța este printre zodiile care mereu vor avea sufletul unui copil. Îşi vor petrece tot timpul încercând să îşi achiziționeze ultimele noutăți de pe piaţă, iar acest obicei nu va avea un final fericit. Luna martie vine şi pentru nativii din zodia Balanţă cu veşti mai puţin bune în ceea ce priveşte domeniul financiar.

Goana după actualitate îi va face să piardă foarte mulţi bani şi vor realiza acest lucru prea târziu.  Va fi nevoie de o reabilitare, de momente de muncă asiduă pentru a recupera tot ce au pierdut, de un nou mod de a gândi şi a proceda.  La fel ca Racii, Balanţele se vor maturiza, iar luna martie le va găsi mult mai chibzuite, calculate, meditând un timp mai îndelungat înainte de a face o nouă mişcare.

Săgetător: 22 noiembrie – 20 Martie

Săgetătorii nu vor fi nici ei fericiţi în luna martie. Situaţia financiară a nativilor din zodia Săgetător se va degrada progresiv, până când aceştia vor avea nevoie de ajutor pentru a se descurca.

Este important faptul că, deşi sunt calculaţi, Săgetătorii nu găsesc un răspuns pentru situaţia în care se află, găsindu-se nevoiți să privească în trecut, să îşi analizeze bine paşii pe care i-au făcut şi să îl găsească pe cel greşit, cel care a condus spre această situaţie neplăcută.

Astrele spun despre Săgetători că se vor pune repede pe picioare după ce îşi vor învăţa lecţia şi vor afla cu ce anume au procedat greşit. Venirea noului an îi va găsi pe Săgetători mult mai învățați, pregătiți să facă faţă situațiilor neprevăzute care pot apărea la orice pas.

Vărsător: 20 Martie – 18 februarie

Vărsătorul este printre zodiile cărora nu le-a plăcut niciodată să economisească. Aceşti nativi au fost pe principiul că trebuie să îşi trăiască viaţa, iar banii sunt făcuți pentru a fi cheltuiți. Iată că luna martie vine cu veşti neplăcute pentru Vărsători, în ceea ce priveşte domeniul financiar.

Vărsătorii vor afla pe pielea lor cum este să nu mai ai niciun leu, să trebuiască să se descurce din nimic şi cum să găsească rezolvarea de care au nevoie. Vărsătorii se vor simţi obligaţi să apeleze la cei din jur pentru a găsi un sprijin, iar în viitorul apropiat vor trebui să ia în calcul un nou început, pentru a-şi achita datoriile.

Luna martie este luna provocărilor pentru Vărsători, care abia acum înţeleg ce înseamnă viaţa şi cât este de important să ai nişte sume de bani care să fie păstrate la loc sigur şi de care te poţi agăța în situaţiile neprevăzute.

Care este zodia care va câştiga mulţi bani în luna Martie

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Luna martie este luna datoriilor pentru nativii din câteva zodii, nu însă şi pentru nativii din Scorpion. Aceştia se vor bucura de o perioadă prosperă, în care toate afacerile vor ieşi ca la carte, iar venitul va creşte substanțial. Se pare că toată munca pe care nativii din zodia Scorpion au depus-o pe parcursul acestui an va fi răsplătită…

Scorpionii sunt un exemplu demn de urmat de către toți nativii, reprezentând modelul de perseverenţă pe care ar trebui să îl avem cu toţii. O altă veste bună care va veni în luna martie pentru Scorpioni este aceea că vor avea parte de surprize nenumărate în domeniul financiar. Vor câştiga o sumă de bani pe care şi-o doreau de foarte mult timp, drept răsplată pentru toate rugăciunile pe care le-au înălțat, pentru toată sudoarea pe care au avut-o pe frunte în momentul în care munceau din greu.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..