Home Compatibilitate zodii Vin zile grele pentru aceste zodii în Martie: Taur, Fecioară…

Vin zile grele pentru aceste zodii în Martie: Taur, Fecioară…

de Arseni Ana
Vin zile grele pentru aceste zodii în martie

Martie aduce stări tensionate, sporește emoțiile, sensibilitatea și temerile nejustificate în special celor din zodia Berbec, Taur, Fecioară, Scorpion și Pești.

Până pe 10 martie Mercur își continuă mișcarea retrogradă, după care Soarele intră în Berbec pe 20 martie și începe echinocțiul de primăvară. Această perioadă aduce surprize financiare și nu numai. Nu este momentul ideal pentru aprofundarea sentimentelor, pentru și evaluarea unor mari decizii. Urmărește în detaliu instabilitatea acestei luni, citind mai jos horoscopul fiecărei zodii amenințate de zile grele în luna martie:

Berbec – dragoste, relații, căsătorie

Pe 23 martie, guvernatorul Berbecului, Marte, intră în conjuncție cu guvernatorul relațiilor, Pluto. Mai mult, în 2021 au loc mai multe eclipse de Lună, planeta care guvernează casa Berbecului, mai exact relațiile cu familia, rădăcinile emoționale. Astfel că în luna martie nu lipsesc momentele de criză cu părinții, partenerii și prietenii apropiați.

Vă recomandăm ca în goana după succes să păstrați timp pentru activități cu și pentru familie, să căutați să vă conectați cu ei și să realizați un echilibru între viața personală și activitatea profesională.

Berbec – muncă, afaceri, venituri

Berbecii sunt preocupați de carieră, de a excela și de a deveni cei mai buni în tot ceea ce fac. Sunt extrem de ambițioși și nimic nu îi poate opri din a-și atinge visurile. În luna martie întâmpină dificultăți, au de-a face cu situații complicate, intense care le pot afecta munca și afacerile. Totuși, după furtună se întrevede o perioadă prosperă, cu oportunități. Sfatul nostru este să aveți răbdare și să fiți perseverenți, succesul nu are loc peste noapte!

Taur – dragoste, relații, căsătorie

Nativii din zodia Taur își revizuiesc relațiile cu familia și prietenii ca parte dintr-un proces complicat de redefinire personală. În luna martie apare o dorință puternică de independență, de libertate și detașare față de limitele impuse. Se prognozează schimbări radicale legate de căsătorie și partenerul ideal. Sfatul nostru este să fiți flexibili și deschiși, pentru a ieși din tipare și a încerca experiențe noi.

Taur – muncă, afaceri, venituri

Luna martie aduce idei și planuri care s-ar putea să fie nerealiste. S-ar putea să apară o schimbare neașteptată privind resursele de care dispuneți și să apelați la ajutor. Este necesar să vă implicați mai mult în responsabilitățile profesionale, să depuneți mai mult efort și să fiți perseverent pentru a reuși să vă atingeți scopul inițial. Se recomandă să fiți atenți și să reanalizați în detaliu situația financiară.

Fecioară – dragoste, relații, căsătorie

Conjuncția Jupiter-Pluto care se face simțită în luna martie influențează relațiile nativilor din zodia Fecioară. Legăturile lor cu familia, prietenii trec prin etape de transformare și înnoire. Evitați să depindeți prea mult de sfaturile și ideile persoanelor iubite. În luna aceasta vă desprindeți de persoane toxice, faceți curățenie în viața sentimentală.

Fecioară – muncă, afaceri, venituri

Apar câteva ocazii de asocieri profesionale, de parteneriate, colaborări sau semnări de contracte care s-ar putea dovedi ulterior a fi greșeli și pierderi de bani. Este important să vă păstrați independența și spiritul de inițiativă. Martie este luna în care vă evaluați competențele și vă căutați un nou talent, o nouă direcție profesională care să vă ducă spre succes.

Scorpion – dragoste, relații, căsătorie

În această perioadă resimțiți mai puternic și vă extenuează responsabilitățile vieții de familie. S-ar putea ca un membru apropiat să întâmpine probleme de sănătate sau locuința să necesite diverse reparații. Scorpionii trec printr-o etapă de nesiguranță, neîncredere, atât cei aflați în căsnicii de lungă durată, cât și cei care sunt la începutul unei relații amoroase. Comunicarea este cea mai bună soluție!

Scorpion – muncă, afaceri, venituri

În luna martie apar schimbări în ceea ce privește locul unde vă desfășurați activitatea profesională. S-ar putea să fiți nevoiți să vă schimbați școala, profilul sau locul de muncă. Cooperați dificil cu partenerii de afaceri și aveți tendința de a prelua controlul, chiar dacă nu e cazul. Sfatul nostru este să vă temperați comportamentul și să fiți atenți la exprimare.

Pești – dragoste, relații, căsătorie

În viața Peștilor este prezentă pasiunea, dar se împletește cu numeroase momente dificile în relațiile cu familia sau de cuplu și aduc o serioasă tulburare emoțională. Totuși aceste situații de tensiune pot fi chiar dovada faptului că relația este suficient de puternică să depășească orice sau din contră. Astfel că luna martie aduce o „curățenie generală” în viața personală…

Pești – muncă, afaceri, venituri

Apare dorința de a cheltui excesiv bani și o tendință de gestionare defectuoasă a acestora. Resursele materiale provoacă tensiuni în afaceri, astfel că este indicată reevaluarea obiectivelor profesionale și financiare.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..