Home Compatibilitate zodii Cum se comportă zodiile când sunt înșelate

Cum se comportă zodiile când sunt înșelate

de Clair
Cum se comporta zodiile cand sunt inselate

Înșelatul este considerat a fi o experiență neplăcută, dureroasă, pe care nimeni nu își dorește să o experimenteze în mod reflexiv atunci când se află într-o relație însă nu doar atunci, ci și în general. Contrar dorințelor fiecăruia dintre noi, cu toții experimentăm la un moment dat acest lucru.

Această experiență are numeroase valențe și poate produce schimbări radicale. În acest sens, în urma unui moment în care cineva a fost înșelat, această experiență poate genera atât schimbări negative ce implică decădere, suferință, scăderea stimei și a încrederii de sine, precum și schimbări de natură pozitivă ce vizează exact opusul și pot consta în conștientizarea valorilor personale, acordarea unei atenții sporite asupra propriei persoane, precum și altele asemenea. Cu alte cuvinte, înșelatul poate lăsa în urma sa o durere purificatoare și necesară uneori pentru a ne îndrepta atenția mai mult asupra noastră și a trage un semnal de alarmă asupra modului în care acordăm încrederea oamenilor din jurul nostru.

Modul în care o persoană trece peste această experiență odioasă de a fi înșelat este dictat de temperament și de personalitatea fiecăruia dintre noi. În linii mari însă, unele persoane trec mai greu peste aceste momente dureroase, iar altele reușesc să-și adune mai bine forțele pentru a face uitate cât mai repede aceste momente. În ceea ce îi privește pe nativii Vărsător, atunci când sunt înșelați, aceștia suferă transformări uluitoare ale personalității, nativii Săgetător caută să se afunde în muncă pentru a uita de urmele lăsate asupra lor, iar nativii Leu caută cu orice preț să întoarcă înapoi fiecare procent de durere pe care i l-ai provocat.

Citind în continuare poți afla cum trece fiecare zodie peste momentele de după ce a fost înșelată și cum își organizează resursele pentru a depăși într-un mod cât mai benefic pentru propria persoană durerea provocată.

Berbec. În ceea ce îi privește pe nativii Berbec, aceștia sunt persoane care pun pe primul loc activitatea profesională, iar pe locul al doilea, relația amoroasă. Având în vedere acest aspect, atunci când vor fi înșelați, nativii Berbec își vor căuta refugiul în serviciu, considerând că își vor găsi în satisfacțiile profesionale pe care sunt capabili să le obțină o bucurie suficient de mare cât să le umbrească durerea provocată.

Taur. Nativii Taur sunt persoane care oferă foarte greu încrederea atunci când intră într-o relație. Pe baza acestui considerent, în cazul în care sunt înșelați și, prin urmare, încrederea le este trădată, nu este nevoie să le ceri iertarea, deoarece nu ți-o vor oferi fiindcă va fi împotriva principiilor lor. Aceștia vor căuta să alunge sentimentul dureros al trădării petrecându-și timpul în compania prietenilor care vor avea grijă să îi integreze în fel și fel de activități care mai de care mai distractive ce le vor ține mintea departe de incidentul neplăcut.

Gemeni. Când vine vorba de nativii Gemeni, aceștia depășesc așteptările tuturor atunci când sunt înșelați. Total diferiți de ceilalți nativi ai zodiacului, deși persoana iubită le va oferi dovada supremă a faptului că nu sunt suficient de respectați de acesta, precum nici iubiți foarte mult, Gemenii vor găsi întotdeauna puterea să ierte și să ofere nu doar a doua șansă, ci și a zecea, dacă li se va cere. Se crede că tocmai acest comportament permisiv și iertător al nativilor Gemeni este și cel care îi pune adesea în această situație. Persistența și complăcerea în acest gen de situații este cel care generează insuccesul în relațiile amoroase.

Rac. Atunci când sunt înșelați, nativii Rac rup în secunda imediat următoare orice legătură  cu persoana care i-a trădat. Spirite lucide, înzestrate cu un orgoliu nemăsurat în ceea ce privește relația de cuplu, Racii elimină cu ușurință din viața lor orice element care le poate dezintegra armonia și integritatea. Este și cazul relațiilor amoroase, în care partenerii de cuplu nu vor fi niciodată iertați, precum nici nu vor primi o a doua șansă, deoarece Racii nu iartă, considerând că cine a fost capabil să greșească o dată, le va greși fără doar și poate și a doua oară. Atitudinea admirabilă a Racilor, precum și abilitatea acestora de a luat decizii sănătoase atunci când sunt puși în fața unei astfel de decizii reprezintă și motivul pentru care sunt apreciați de apropiații lor.

Leu. În ceea ce îi privește pe nativii Leu, atunci când sunt înșelați, aceștia își canalizează absolut toate resursele spre a-i întoarce persoanei care a rănit-o toată durerea provocată. Pentru ca intențiile lor să fie 100% realizabile, Leii recurg la toate strategiile posibile fără a se da înapoi de a la nimic. În acest sens, fie acceptă scuzele, reîntregesc relația și își răsplătesc partenerul cu aceeași monedă, fie distrug bunurile cele mai dragi ale persoanei iubite, fie lucrează la propria persoană în așa fel încât să-și determine fostul partener să regrete greșeala pe care a comis-o.

Fecioară. Cuvântul de ordine pentru nativii Fecioară atunci când sunt înșelați este faptul că sunt introvertiți. Deși experimentează trăirile negative la un grad ridicat de intensitate, Fecioarele preferă să facă un pas în spate pentru a da răgaz timpului să rezolve totul și să șteargă urmele persoanei care i-a rănit și pentru a lăsa să se consume în mod natural durerea ce le-a fost provocată. Această tendință de a fi introvertiți a nativilor Fecioară derivă din dorința lor de a nu lăsa loc discuțiilor pe această temă, discuții ce le-ar putea afecta imaginea și statutul pe care îl posedă.

Balanță. Contrar denumirii zodiei ce poate sugera indirect faptul că nativii Balanță sunt firi cumpătate, echilibrate și care în orice situație acționează după ce au analizat foarte bine în prealabil orice cuvânt pe care urmează să-l spună, atunci când sunt înșelați reacționează extrem de impulsiv și la comanda sentimentelor de moment.

Prin urmare, atunci când un nativ Balanță este pus în postura de a trăi sentimente nefavorabile generate de adulter, aceștia au tendințe distrugătoare în ceea ce privește lucrurile partenerului, precum și amintirile create împreună. Tendințele distrugătoare ale acestor nativi au efecte benefice asupra propriei persoane, deoarece în acest fel ei elimină toate lucrurile care îi țin legați de trecut și îi ajută să găsească puterea de a trece peste această etapă neplăcută din punct de vedere emoțional.

Scorpion.  Când vine vorba de nativii Scorpion, atunci când sunt înșelați, aceștia preferă să se confeseze tuturor apropiaților pentru că în acest fel consideră că pot scăpa mai ușor de durerea și sentimentele neplăcute pe care această întâmplare nefericită le lasă în urma lor. Dincolo de dorința de a evada din strânsorile chinuitoare ale suferinței, această strategie a nativilor Scorpion de a se confesa este utilă în sensul în care deschiderea lor de a-și proiecta trăirile interioare în fața celorlalți aduce cu sine suport, sprijin, consolare, încurajări acestora, lucruri extrem de necesare pentru a depăși o situație care poate genera schimbări negative în comportamentul fiecărei persoane cu un psihic nu atât de rezistent la suferință.

Săgetător. După ce au fost înșelați, nativii Săgetător fac tot posibilul să stea departe de ochii lumii, familiei și chiar de ochii propriei persoane. În acest sens, Săgetătorii preferă să se afunde în activitatea profesională, dorind să îndeplinească tot mai multe sarcini, pentru a nu-și lăsa liber nici cel mai mic interval de timp. Această dorință de a se menține ocupați este metoda nativilor Săgetător de a trăi cât mai puțin intensitatea sentimentelor negative lăsate de experiența neplăcută pe care au avut-o. Totodată, din punctul de vedere al acestora, implicarea în cât mai multe activități pentru a nu-și oferi ocazia de a ajunge cu gândul acolo și a reflecta asupra celor întâmplate este pentru aceștia o metodă de protecție împotriva scăderii încrederii și stimei de sine.

Capricorn. Nativii Capricorn cred cu tărie în zicala potrivit căreia dacă „schimbi locul, schimbi și norocul”, motiv pentru care dacă sunt înșelați, aceștia nu stau prea mult pe gânduri și încep să realizeze demersurile necesare pentru a se muta într-un nou oraș. În linii mari, schimbarea este cea care îi caracterizează pe nativii Capricorn și totodată cea care reușește să îi ajute să-și reconstruiască armonia pierdută odată cu o bună parte din încrederea acordată acelei persoane care i-a și rănit.

Vărsător. În ceea ce îi privește pe nativii Vărsător, aceștia sunt extrem de afectați atunci când sunt înșelați. Aceștia se dovedesc persoane care suferă foarte mult de pe urma trădării, iar în urma unei astfel de experiențe tind să se izoleze deoarece simt că armonia lor este dezintegrată și nu reușesc fiind cuprinși de toată această stare negativă să se repună pe picioare într-un timp scurt.

Cu toate acestea însă, durerea provocată de faptul că au fost înșelați este una purificatoare pentru acești nativi, deoarece îi determină să renunțe la a se mai complăcea în situația în care sunt, să cunoască mai bine oamenii înainte de a le acorda încrederea și a reînvia din propria cenușă. În acest sens, după ce sunt înșelați, nativii Vărsător traversează o perioadă de decădere urmată de una de renaștere și înflorire. Deși se lasă afectați, manifestă tendințe de izolare, irascibilitate, introvertire, aceștia găsesc puterea să se regrupeze pentru a crea cea mai bună variantă a propriei persoane…

Pești. Deși sunt caracterizați de un orgoliu proeminent și bine înrădăcinat în toate acțiunile pe care le deprind și în toate emoțiile pe care le simt, atunci când nativii Pești sunt înșelați, acesta dispare cu desăvârșire. Dacă alți nativi preferă să intre în umbră, nativii Pești vor să se facă văzuți, și nu de oricine, ci chiar de persoana care le-a trădat sentimentele. Această strategie a nativilor Pești derivă din dorința de a stârni sentimentul de vinovăție precum și pe cel de regret în sufletul persoanei care i-a rănit.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..