Home Compatibilitate zodii 4 zodii vor fi afectate de Mercur retrograd în Rac. Gemenii vor afla că au nevoie de sprijinul celor din jur

4 zodii vor fi afectate de Mercur retrograd în Rac. Gemenii vor afla că au nevoie de sprijinul celor din jur

de Clair
4 zodii vor fi afectate de Mercur retrograd in Rac. Gemenii vor afla ca au nevoie de sprijinul celor din jur
  • Zodiile vor afla un adevăr important
  • Mercur retrograd în Rac le va schimba viața
  • 4 zodii vor fi afectate

Berbecii vor afla că nu sunt responsabili pentru un conflict început în familie, taurii vor afla că o investiție pe care au făcut-o va da roade în curând, iar gemenii vor afla că au nevoie de sprijinul celor din jur pentru a depăși o problemă.

Zodiile afectate de Mercur retrograd în Rac

Berbec
Berbecii vor afla că nu sunt responsabili pentru un conflict ce a început în familie, dar vor face tot ceea ce pot pentru a îl încheia. Aceștia se vor implica oricât de mult va fi nevoie pentru ca lucrurile să se rezolve.

Taur
Taurii vor afla că o investiție pe care au făcut-o va da roade în curând. Aceștia au început să facă sume de bani din ce în ce mai mari de pe urma afacerii pe care au deschis-o, iar lucrurile vor continua să fie pozitive.

Gemeni
Gemenii vor afla că au nevoie de sprijinul celor din jur pentru a depăși o problemă și nu se vor mai încăpățâna să facă lucrurile singuri. Aceștia vor reuși să depășească perioada dificilă cu bine.

Rac
Racii vor afla un adevăr important din punct de vedere psihologic, atunci când vor înțelege că cei din jur îi manipulau în anumite situații. Nativii nu vor mai permite ca acest lucru să se întâmple de aici înainte.

Leu
Leii vor afla că ei sunt responsabili pentru toate lucrurile care s-au întâmplat în viața lor, indiferent dacă au fost bune sau mai puțin bune. Aceștia vor face schimbări mari din acest punct de vedere, pentru a reorganiza situația.

Fecioară
Fecioarele vor afla că toți banii pe care i-au cheltuit pe lucrurile de care nu aveau nevoie nu mai pot fi recuperați. Aceștia vor învăța o lecție extrem de importantă din punct de vedere economic.

Balanță
Balanțele vor învăța că, indiferent de cât de mult ar vrea să-i ajute pe cei din jur, dacă aceștia nu vor să primească ajutorul, nu au ce face. Vor începe să renunțe la ideea de a mai ajuta persoanele care îi refuză.

Scorpion
Scorpionii vor afla lucruri foarte importante din trecutul lor care îi vor ajuta în călătoria pe care o parcurg pentru a se vindeca de traumele pe care le au. Aceștia vor fi extrem de atenți în legătură cu tot ceea ce se va întâmpla de aici înainte.

Săgetător
Săgetătorii vor afla că persoana în care aveau cea mai mare încredere i-a dezamăgit. Aceasta a făcut mai multe lucruri pe la spatele lor, ceea ce înseamnă că nativii vor decide să rupă orice legătură pe care o aveau cu aceasta.

Capricorn
Capricornii vor afla că o investiție pe care vor să o facă are toate șansele să dea lovitura în viitorul apropiat. Nativii se vor bucura extrem de mult și vor face toate demersurile necesare.

Vărsător
Vărsătorii vor afla un adevăr important din punct de vedere colegial, în momentul în care vor reuși să-și dea seama de adevăratele intenții pe care colegii de la locul de muncă le au.

Pești
Peștii vor afla un adevăr important despre familia lor și nu vor mai tolera niciun comportament care nu este așa cum ar trebui.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..