Home Compatibilitate zodii TOP 5 ZODII MATERIALISTE: BERBEC…

TOP 5 ZODII MATERIALISTE: BERBEC…

de Clair

Banii nu aduc fericirea însă pentru unii nativi ai zodiacului, lucrurile stau altfel decât ne-am fi așteptat. Multe zodii vor recurge la mijloace dureroase pentru cei dragi, doar pentru a-și suplimenta veniturile. De asemenea, cele mai materialiste zodii vor pune banii pe primul loc, mai presus de iubire, de respect sau de o bună înțelegere.

Banii reprezintă o sursă de fericire, de împlinire sufletească, dar și o sursă din care nativii își pot extrage puterea mult dorită. Se pare că noul an va scoate la iveală adevăratele dorințe ale unora dintre nativi, precum și faptul că aceștia sunt mereu în căutarea banilor și a puterii pe care banii le-o pot oferi.

  1. BERBEC

Nu este o noutate faptul că acest nativ iubește să aibă totul în viață, chiar dacă astrele nu sunt mereu de partea lui. Dat fiind faptul că are nevoie de foarte multe lucruri pentru a se simți bine, bugetul îi este destul de limitat și poate fi redus considerabil cu fiecare lucru achiziționat.  Este mereu în căutarea unui loc de muncă foarte bine plătit, pentru a-și satisface nevoile și dorințele.

Acest nativ se clasează pe primul loc în topul celor mai materialiste zodii, fiindcă banii sunt cei mai buni prieteni ai săi, fără de care viața nu ar mai avea culoare. Nu are nevoie de familie, prieteni sau cunoștințe, considerând că, dacă are bani, are tot ce își dorește, deoarece cu ajutorul lor poate cumpăra tot. Nativul consideră că banii pot cumpăra chiar și prietenii, prin prisma faptului că, dacă are bani, oamenii îl vor înconjura la orice pas.

2.GEMENI

Nativul GEMENI iubește să investească cât mai mult însă acest lucru nu este posibil dacă are un buget limitat, care se epuizează mai repede decât s-ar fi putut aștepta. Are nevoie de multă stabilitate în viață, deși nu s-ar afla în pragul sărăciei. Iubește să aibă totul în viață, chiar dacă nu poate câștiga la fel de mult întotdeauna. Această zodie va apela la mijloace diverse pentru a-și atinge scopurile, chiar dacă acestea nu vor fi mereu morale.

Acest nativ nu va face nimic fără să primească o recompensă în schimb, considerând că bănii nu cresc în copaci. De asemenea, nu va lua decizii pripite atunci când vine vorba de bani, deoarece va aștepta cea mai bună ofertă pe care o poate primi. Lucrul cel mai rău pe care îl poate face acest nativ este reprezentat de faptul că nu îi va ajuta nici măcar pe oamenii dragi, decât dacă aceștia îi vor oferi o sumă de bani în schimb, fie una cât de mică!

  1. FECIOARĂ

Acest nativ de Pământ este unul dintre cei mai harnici, iar munca este o binecuvântare pentru el. Ar face orice pentru a putea să muncească, deoarece, pentru el, este o plăcere, nu o corvoadă. Totuși, nu poate accepta orice loc de muncă, dorindu-și doar ce este cel mai bun. De multe ori, FECIOARA va rămâne pe dinafară în carieră, deoarece va refuza toate cererile de angajare pentru că nu aveau o ofertă salarială pe gustul său.

Este o persoană materialistă, deoarece va ajunge să facă lucruri pe care nu le-ar fi făcut niciodată, doar pentru o sumă consistentă de bani. Acest lucru nu poate constitui decât un dezavantaj, deoarece acest nativ își poate vinde prietenii pentru a-și suplimenta veniturile. Acest lucru reprezintă o dovadă a faptului că nativul de Pământ nu este foarte agreat în colectivitate, fiind unul dintre cei mai antipatici prieteni, colegi de birou, dar și oaia neagră a familiei. Astfel, nu poate beneficia de încrederea celor din jur, deoarece au o oarecare reticență să împărtășească cu el lucruri importante și serioase, ce nu implică partea financiară.

  1. RAC

Nativul RAC este cunoscut de toți ceilalți nativi prin prisma faptului că este un materialist adevărat, mai ales atunci când vine vorba de o relație de dragoste. Acest nativ de Apă se orientează mereu spre alte persoane cu un venit mai ridicat decât al lui, considerând că acelea îi vor putea oferi o viață liniștită și stabilă din toate punctele de vedere. Se pare că, pentru acest nativ, dragostea ocupă, de multe ori, un loc secund, mai prejos decât banii și tot ceea ce pot oferi ei.

Iubește să primească cele mai frumoase cadouri, bijuterii scumpe, să călătorească în cele mai exotice destinații și să nu poarte grija zilei de mâine. Este o persoană cochetă, care adoră să fie mereu aranjată, chiar dacă acest lucru este datorat bugetului unei alte persoane. RACUL dorește să aibă o viață ca în filme, iar cu timpul, ar putea apărea și adevărate sentimente de dragoste.

  1. PEȘTI

Nativul PEȘTI este unul dintre cei mai naivi și inocenți nativi din zodiac, iar acest lucru îl determină să aibă mult prea multă încredere în oamenii pe care îi cunoaște de puțin timp, cu atât mai mult cu cât aceștia îi arată puțină bunăvoință și afecțiune. Se pare că obiectele materiale îl pot cumpăra pe acest nativ, considerând că sunt mici dovezi de iubire și atașament.

Chiar dacă, ulterior, își va da seama de faptul că alte persoane încearcă să îi cumpere prietenia, nu se va arăta afectat de lucrul cu pricina, din contră, își va menține interesul. Acest fapt este posibil, întrucât PEȘTII sunt nativi sensibili, dar care iubesc să primească lucruri materiale în dar. Își oferă prietenia chiar și pentru lucruri mărunte. Lucrul cel mai grav este reprezentat de sinceritatea de care dă dovadă nativul PEȘTI, deoarece nu poate păstra un secret mult timp, iar dacă primește și ceva în schimb, nu există nicio șansă ca secretele pe care le știe să fie păstrate în siguranță, departe de urechile curioșilor…

În concluzie, ar trebui să acordați o mai mare atenție acestor zodii, deoarece sunt materialiste și s-ar putea să lege o relație doar pentru a primi ceva material în schimb, fără să fie implicate emoțional!

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..