Home Compatibilitate zodii Zodiile opuse care au o dragoste ca în filme: Berbec și Balanță

Zodiile opuse care au o dragoste ca în filme: Berbec și Balanță

de Arseni Ana
Zodiile opuse care au o dragoste ca in filme

Cu toții am auzit vorba „opusele se atrag”, acest lucru fiind valabil și când vine vorba despre compatibilitatea dintre zodii. Așadar, cele șase perechi de zodii care sunt opuse, dar totuși compatibile, sunt următoarele.

Berbec și Balanță

Fraza „el/ea mă completează” este valabilă în relația dintre un nativ Berbec și unul Balanță. Nativii din zodia Berbec tind să fie mai agresivi, mai orientați către ei, în timp ce nativii Balanță se gândesc la ceilalți, la ce simt alții și cum îi pot ajuta. Fiind împreună, nativul Balanță îi poate arăta nativului Berbec că, gândindu-se mai întâi la ceilalți, îl va face să nu mai fie atât de egoist, iar nativul Berbec îi poate arăta nativului Balanță că, fiind mai asertiv, îi poate spori încrederea în sine.

Taur și Scorpion

Când formează un cuplu, persoanele din zodiile Taur și Scorpion simt că celălalt are calitățile care i-ar face să se simtă un întreg. Persoanele din zodia Scorpion sunt sexy, misterioase și foarte sentimentale, chiar dacă ascund asta față de ceilalți. Scorpionii sunt surprinzător de blânzi cu cei pe care îi iubesc, dar ei pot merge în cealaltă extremă, să fie reci și intimidanți, destul de repede. Pe cealaltă parte, Taurii sunt sensibili, dependenți, răbdători și determinanți. Ei au un calm interior autentic pe care orice Scorpion și-ar dori să îl aibă.

Rac și Capricorn

Nativii din zodiile Rac și Capricorn au ceva în comun, chiar dacă sunt opuse. Familia și dragostea sunt importante pentru ei, chiar dacă au idei diferite când vine vorba de ele: Racul tinde să fie mai emoțional, iar Capricornul este pragmatic. Nativii din zodia Rac sunt prea emotivi, iar uneori nativii din zodia Capricorn sunt exasperați încercând să înțeleagă stările Racilor. Nativii Rac au o viață socială activă însă Capricornii nu au mereu chef de petreceri sau întâlniri cu alți oameni.

Fecioară și Pești

Cei din zodia Fecioară pot fi aproape prea rezervați în viață, în timp ce peștii sunt mai extrovertiți; însă, cu toate acestea, există ceva care îi atrage reciproc. Persoanele din zodia Fecioară sunt ordonate, eficiente, nu întârzie niciodată, dorm destul, mănâncă sănătos și își păstrează lucrurile într-o ordine sistematizată. Pe de cealaltă parte, persoanele din zodia Pești sunt opusul lor. Cu toate acestea, există un sentiment de pace și liniște între cele două semne zodiacale pentru că nativii Pești recunosc că ar trebui să fie mai puțin relaxați și să fie mai ordonați.

Leu și Vărsător

Persoanele din zodia Leu sunt foarte grațioase, sunt conducători naturali și sunt obișnuiți să obțină ce vor fără să se lupte pentru asta. Vărsătorii acceptă viața cu toată nebunia ei și se simt confortabil fiind ei înșiși, independenți și interesanți. Leii se îngrijorează prea mult despre ceea ce cred ceilalți despre ei, își lasă mintea să le conducă emoțiile, dar regretă ulterior. Vărsătorii se întreabă dacă în contactul uman există și altceva decât comunicarea intelectuală. Când se îndrăgostesc de un nativ Leu, Vărsătorii înțeleg că dragostea este veselă și incredibilă. Cu toate acestea, este greu pentru un Vărsător să fie demonstrativ și afectuos, cum este greu pentru un Leu să înceteze să se simtă nedemn…

Gemeni și Săgetător

Cu toate că persoanele din cele două zodii au personalități diferite, depinzând de starea de spirit, se înțeleg reciproc. Nativii Săgetător sunt timizi și liniștiți, înțelepți și spirituali, cinstiți și tineri în spirit. Nativii Gemeni sunt foarte inteligenți, astfel că pot convinge un Săgetător să încerce un lucru pe care în mod normal nu l-ar face. Nativul Gemeni are nevoie idealurile înalte ale Săgetătorului, de căldura, entuziasmul și căldura lui, deoarece uneori poate fi rece și să se joace cu mințile oamenilor.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..