Home Compatibilitate zodii Cum reacţionează zodiile când sunt înşelate: Peştii vor suferi foarte mult…

Cum reacţionează zodiile când sunt înşelate: Peştii vor suferi foarte mult…

de Arseni Ana
Cum reactioneaza zodiile cand sunt inselate

Fiecare dintre noi reacţionează diferit în diferite situaţii, pentru că avem cu toţii o forţă diferită de a accepta lucrurile care ne rănesc. Iată cum reacţionează zodiile atunci când sunt înşelate:

Berbec

Berbecii îşi vor spune povestea în gura mare şi vor murdări imaginea partenerului adulter în ochii tuturor cunoscuților. Pentru aceştia este foarte importantă încrederea, iar atunci când vor fi dezamăgiți se vor răzbuna.

Taur

Taurii îşi vor face partenerii infideli să sufere, să simtă ceea ce au simţit şi ei atunci când au fost înşelaţi. Vor arunca pentru mult timp spre aceştia săgeți otrăvite, pentru a fi siguri că şi-au învăţat lecția.

Gemeni

Gemenii  se vor înfuria şi vor distruge tot ce este la îndemâna lor, în special obiectele partenerului. Nu se vor abţine niciodată să facă ceea ce simt pe moment, aşa că partenerul infidel ar putea să se aștepte la ce e mai rău.

Rac

Racii vor întoarce împotriva partenerului adulter toate persoanele cărora le-au povestit vreodată frumos despre el, pentru a accentua dezamăgirea pe care acesta le-a provocat-o, precum şi pentru a-l face să se simtă prost pentru ce a făcut.

Leu

Leii îşi vor îndrepta toată puterea împotriva celui care i-a înșelat. Vor apela la șantaj emoțional, astfel încât infidelitatea să devină favorabilă pentru ei, să obțină tot ceea ce vor, apoi să plece.

Fecioară

Fecioarele îşi vor însuşi pentru multă vreme vina că au fost înşelate. Se vor gândi de unde au pornit problemele şi unde au greşit pentru ca partenerul să decurgă la un asemenea gest. Odată ce îşi vor da seama că nu au nicio vină, partenerul lor va avea de suferit.

Balanţă

Balanţele vor face tot posibilul să îşi umilească partenerul în faţa cunoscuților. Se vor juca cu psihicul acestuia cât de mult vor avea ocazia, pentru a fi sigure că va regreta ceea ce a făcut şi nu o va mai face niciodată.

Scorpion

Scorpionii vor rupe orice legătură cu partenerul infidel. Se vor simţi jigniți, vor suferi şi vor vrea să rămână singuri pentru o vreme. Chiar dacă partenerul le-ar cere să se împace, aceştia nu o vor vedea ca pe o opţiune.

Săgetător

Săgetătorii vor da uitării partenerul adulter. Din secunda în care află că au fost înşelaţi, pentru Săgetători acea persoană nu mai există şi va dispărea definitiv din  viaţa celui care i-a făcut să sufere.

Capricorn

Capricornii se vor preface că nu au cunoscut niciodată bărbatul infidel şi îşi vor continua viaţa ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, chiar dacă despărțirea îi va afecta. Capricornii nu suportă să trăiască în trecut, aşa că vor face tot posibilul să uite tot ce s-a întâmplat.

Varsator

Vărsătorii vor fi râniți, nu vor realiza în prima fază ce li se întâmplă. Se vor îndepărta încet de cel care i-a înșelat, chiar dacă le va fi foarte greu. Cert este că nu se vor întoarce niciodată înapoi la cel care i-a făcut să sufere…

Peşti

Peştii vor suferi foarte mult. Fiind emotivi, aceştia vor plânge mult şi le va lua ceva timp să îşi adune forţele. Când vor fi pregătiți, vor întoarce spatele trecutului în care se afla partenerul infidel şi vor continua să meargă înainte.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..