Home Compatibilitate zodii 5 zodii care varsă lacrimi amare în 2021: PEȘTI…

5 zodii care varsă lacrimi amare în 2021: PEȘTI…

de Arseni Ana
5 zodii care varsa lacrimi amare in 2021

Ce provoacă lacrimi în constelație? Anul 2021 va aduce schimbări majore în viața unora dintre nativi. Berbecii și Peștii vor vărsa lacrimi de cauză amoroasă, pe când Racul va plânge în timp ce își pregătește propria nuntă. În ceea ce îi privește pe Gemeni și Scorpioni, nici ei nu scapă de lacrimi, după cum arată astrele.

  • BERBEC

Berbecul este genul de om care știe clar ce vrea în viață. Nu plânge doar spontan, dar în același timp, aproape că moare de durere atunci când este înșelat sau abandonat de persoana iubită. Din păcate, anul acesta aduce lacrimi și suferință pentru nativii din această zodie în ceea ce privește viața amoroasă. Se vor simți trădați și înșelați în relația de cuplu. În acele momente grele ar fi bine să nu uitați cine sunteți și ce vă doriți de la viață.

  • GEMENI

Gemenii fac parte din categoria de oameni sentimentali, doar trebuie să îi cunoști îndeajuns de bine. Ei tânjesc după armonie, iubire și pace. Încearcă și reușesc aproape întotdeauna să își adapteze sentimentele și reacțiile la ale celor din jurul lor: când știu cât de emoționată este familia sau chiar înainte de nuntă, încearcă să-și țină în frâu emoțiile. Deși se cunosc bine și știu că nu reușesc să nu plângă, totuși încearcă, mai ales în momentele dificile.

  • RAC

Nu este deloc surprinzător faptul că vei plânge în timpul pregătirii nunții. Ești emotiv și foarte romantic. Nu te îndrăgostești ușor, dar când se întâmplă minunea, sentimentele tale sunt sincere și foarte puternice. Tocmai din acest considerent, nu îți este teamă să dezvălui toate acestea publicului. Dacă ești îndrăgostit, ești îndrăgostit de moarte și nu te lași cu una, cu două, nici când e mai stresant. Vei vărsa lacrimi, dar nu vor fi toate de durere.

  • SCORPION

Nu te lăsa păcălit de exteriorul aspru, deoarece Scorpionul este un suflet foarte sensibil în interior. Deși, la începutul unei relații, pare indecis (cel puțin din punctul de vedere al emoțiilor), odată ce găsește un partener de viață pe placul lui, nu îl mai lasă niciodată să plece. Pe măsură ce relația înaintează întâmpină dificultăți, dar acestea nu îl opresc din drumul clădit în comun, deși poate câteodată ar trebui. Nu toate relațiile sunt menite să țină la nesfârșit, dar până nu înveți din greșeli, nu vei putea fi cu adevărat fericit. Lacrimile își vor face prezența des în viața ta…

  • PEȘTI

Ești condus de emoții și aproape niciodată nu gândești la rece, iar această calitate poate fi de folos în unele situații, dar anul acesta îți va aduce numai neplăceri, din păcate. Vei plânge și vei suferi mult. Vei pierde pe plan personal, dar poate odată cu aceasta vei putea regândi situația ta și poate vei face ceva bun cu viața ta. Lacrimile ajută, dar nu rezolvă nimic, dacă te ancorezi în probleme și situații triste. Trebuie să înveți să te stăpânești și să înveți din greșelile comise. Lasă-ți lacrimile să curgă, dar fii pe fază și nu te lăsa, căci viața mai are multe de oferit!

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..