Home Compatibilitate zodii Top 5 cele mai nefericite zodii: VĂRSĂTOR…

Top 5 cele mai nefericite zodii: VĂRSĂTOR…

de Arseni Ana
Top 5 cele mai nefericite zodii

Clipele de tristețe și nefericire din păcate își fac prezența în viața fiecăruia dintre noi. Nefericirea se produce inevitabil, dar și stelele au rolul lor în această ecuație. Cei mai afectați de acest aspect sunt cei din zodiile Pești, Berbec și Vărsător. Citește articolul ca să afli, dacă și tu te afli printre cei nefericiți.

  • BERBEC

Atitudinea ta lasă de dorit. Te aprinzi prea repede din orice, ar fi bine să te gândești la consecințe. Ești mereu nervos și parcă pus pe ceartă. Nu este toată lumea dușmanul tău, iar în ceea ce privește greșelile, nu uita că fiecare dintre noi greșește. Nervozitatea nu duce la nimic bun. Tinzi să iei decizii pripite și premature, iar acestea nu îți aduc nimic benefic, ba, din contră. Pe zi ce trece devii tot mai supărat. Sfatul nostru este să fii mai cumpătat și vei vedea că totul se va îmbunătăți.

  • GEMENI

Te lași influențat de alții, iar asta duce la evenimente și stări emotive neplăcute. Trebuie să știi ce vrei de la viață și să iei hotărârile singur, atunci când simți că ceva sau cineva nu te ajută în viață sau nu contribuie la bunăstarea ta generală. Este bine să ceri și să asculți sfatul celor apropiați însă nu trebuie să uiți de ceea ce simți și îți dorești tu cu adevărat. Nimic nu este mai important, decât liniștea și fericirea.

  • SCORPION

Probabil ai auzit și tu expresia: „ești ceea ce gândești”. Nimic mai adevărat în ceea ce te privește pe tine. Ai tendința de a te gândi prea mult și astfel ajungi să vezi probleme acolo nu sunt. Gândurile negre vin inevitabil, deci nu este de mirare că ești mereu nefericit. O gură de aer proaspăt în astfel de momente ar putea fi salvarea ta.

  • VĂRSĂTOR

Mereu te gândești că nu ești fericit, dar nu înțelegi de ce se întâmplă asta. Un posibil răspuns ar fi: pentru că nu vrei să accepți că tu ești singurul vinovat. Cauți să dai vina pe alții, dar adevărul este că tu nu ești mulțumit de tine însuți și, implicit, de nimeni și nimic din jurul tău.

Poate ar fi timpul să încerci să te accepți cu defectele pe care le ai, căci până la urmă asta ne face unici. Nu încerca să îi schimbi pe cei din jurul tău, pentru că nu vei reuși, în schimb vei avea parte de neplăceri doar. Mai degrabă încearcă să te ajuți pe tine prin schimbări minore sau majore în ceea ce privește atitudinea și comportamentul tău. Dacă reușești să îți calmezi gândurile, totul va fi bine…

  • PEȘTI

Sensibilitatea este punctul tău forte, dar și slab, din păcate. Accidentele, greșelile și problemele în general apar în viața noastră ca să învățăm ceva din ele. Tu mai ai de învățat la capitolul acesta. De asemenea, ar trebui să accepți și faptul că nu trebuie toată lumea să fie de acord cu tine și că cine nu este de acord cu tine este împotriva ta. Învață și încearcă să accepți, să rezolvi și să înveți din greșelile, problemele întâmpinate și vei vedea că viața poate fi și frumoasă.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..