Home Compatibilitate zodii Aceste zodii nu suferă niciodată din dragoste

Aceste zodii nu suferă niciodată din dragoste

de Clair
dragoste

În ceea ce privește relațiile de dragoste, zodiile se împart în două categorii: zodii care au noroc și zodii care sunt mai predispuse să întâmpine să întâmpine tot soiul de probleme. În cele ce urmează, ai ocazia să afli de ce parte a baricadei te situezi în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec

Persoanele Berbec nu sunt prea norocoase în dragoste chiar dacă ei își dau tot interesul ca să le fie bine partenerilor lor. Au de-a face cu persoane dificile în permanență ale căror exigențe sunt greu de îndeplinit și de obicei abandonează.

Taur

În ceea ce îi privește pe Tauri, aceștia sunt de fel mai singuratici, iar atunci când își fac o relație,  au întors-o pe toate părțile și au ajuns la concluzia că este ceea ce trebuie pentru ei, deoarece altfel nu s-ar fi băgat.

Gemeni

Persoanele Gemeni sunt, de regulă, persoane foarte cerebrale care știu să sorteze ce este bine pentru ele și ce nu. De-a lungul timpului au observat și învățat să aleagă, astfel că în acest fel s-au scutit de foarte multă suferință.

Rac

Nativii Rac sunt emblematici pentru ceea ce înseamnă suferința în dragoste. Este de-ajuns să aibă și doar o singură dezamăgire pentru a trăi o bună perioadă în incertitudine și încercând din răsputeri să refacă realația.

Leu

În ceea ce îi privește pe nativii Leu, aceștia se redresează cu rapiditate după un eșec sentimental. Ei văd numai ce este bun în oameni și aleg să ofere șanse oricărei persoane care își arată interesul față de ei.

Fecioară

La polul opus se află însă nativii Fecioară. Ai crede chiar că s-au năcut fără noroc în dragoste din pricina faptului că întâlnesc doar oameni pentru care trebuie să facă tot felul de compromisuri și care îi facă să se simtă nefericiți.

Balanță

Balanțele sunt, de asemenea, unii dintre cei mai norocoși nativi în dragoste. Aceștia vor găsi persoane extrem de tolerante și care îi vor iubi nespus, în ciuda defectelor destul de multe pe care le au neîncercând să schimbe ceva la ei.

Scorpion

Nativii Scorpion sunt destul de dificili, iar asta îi face să fie mai predispuși la drame sentimentale și certuri în cuplu. Deși întâlnesc persoane destul de interesante, nu vor ști să trieze și să păstreze ceea ce li s-ar potrivi.

Săgetător

Posesorii semnului zodiacal al Săgetătorului sunt dintre cei mai norocoși la capitolul relații sentimenale. Aceștia vor întâlni destul de precoce persoana potrivită care îi va accepta așa cum sunt și îi va face să se simtă iubiți.

Capricorn

În cazul nativilor Capricorn, este important să spunem că aceștia își fac singuri norocul în dragoste. Așa cum sunt ei știu să se facă plăcuți de persoana de lângă ei și se străduiesc aproape zilnic să îi ofere motive pentru a le rămâne alături.

Vărsător

În ceea ce îi privește pe nativii Vărsător, aceștia sunt foarte sensibili într-o relație și își fac inimă rea de cele mai multe ori chiar și dintr-un lucru mărunt. Se consideră despre ei că au noroc în dragoste însă trebuie să fie mai puternici…

Pești

Peștii nu își fac prea multe relații, deoarece nu prea se pricep să citească oamenii și de multe ori se întâmplă să se înșele în privința lor. Acestea conduc către un blocaj în care își pun tot felul de întrebări și sunt nesiguri în ceea ce privește calitățile lor.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..