Home Compatibilitate zodii Vrei să te ceară de soție și el nu este hotărât? Vezi ce sfaturi îți dau astrele ca să-l convingi!

Vrei să te ceară de soție și el nu este hotărât? Vezi ce sfaturi îți dau astrele ca să-l convingi!

de Clair
Vrei sa te ceara de sotie si el nu este hotarat

Nehotărârea partenerului cu privire la pasul cel mare este un aspect des întâlnit în rândul populației masculine. Din fericire, poți influența decizia acestuia oferindu-i diferite dovezi conform cărora ești persoana potrivită. În continuare, te vom sfătui ce trebuie să faci, în funcție de zodia ta, dacă te confrunți cu această situație.

Berbec

În ceea ce le privește pe nativele Berbec, acestea ar face bine să nu mai fie tot timpul într-o competiție cu partenerii lor, profesional și personal vorbind. Nehotărârea lor provine din faptul că voi nu dați impresia că ați fi interesate în a vă întemeia o familie.

Taur

Nativele Taur sunt sfătuite să își cunoască rolul mai bine, deoarece partenerul lor poate să creadă despre ei că iubesc doar distracție și că nu au absolut deloc interese în această direcție.

Gemeni

Gemenii sunt sfătuiți să lase mai multă libertate decizională partenerului, astfel încât lucrurile să decurgă firesc. Lasă-i libertate de decizie în absolut orice privință și nu încerca să nu îl mai contrazici tot timpul.

Rac

Ai nevoie să îți controlezi mai bine emoțiile. Faptul că faci o dramă din absolut orice întâmplare s-ar putea să fie motivul pentru care alege să se mai gândească în privința ta.

Leu

Dacă vrei ca el să te ceară, este nevoie să te retragi din viața lui și să îi lași un moment de gândire la rece. Deși pare o metodă dură, se poate dovedi extrem de eficientă.

Fecioară

Ești o persoană căreia îi place să domine, iar acest lucru îl sperie. Arată-i că poți inversa în orice moment rolurile și că autoritatea fiecăruia în această relație este egal proporționată și că respectul tău față de el depășește orgoliul personal.

Balanță

De asemenea, ești o persoană care promite mult însă nu se ține de toate promisiunile iar asta îl face să-și piardă de multe ori încredere în cuvintele tale, fii mai responsabilă și demonstrează că se poate baza pe tine.

Scorpion

Ești o persoană capricioasă, iar aceasta poate să fie cauza principala a nehotărârii lui. El poate să considere că la un moment dat lucrurile se pot rupe brusc, iar atunci are nu nevoie de dovezi contrare din partea ta.

Săgetător

Dacă vrei să-l faci să se alinieze gândurilor tale, este important să fii cât mai transparentă posibil. Dacă ai acest gând și ești hotărâtă asupra lui, este bine să exprimi clar asta și nu să lași la voia întâmplării, sperând că se va subînțelege din acțiunile tale.

Capricorn

Înainte de a-l convinge pe cel de lângă tine că este momentul să te ceară, trebuie să-l convingi că, într-adevăr, ești o persoană de încredere, că iei acest lucru în serios și nu este doar un capriciu de moment.

Vărsător

În ceea ce le privește pe nativele Vărsător, specialiștii astrologi recomandă să nu grăbească lucrurile pentru a nu da senzația că sunt disperate. Lasă-l pe cel de lângă tine să te cunoască și mai apoi el singur va decide când este momentul să își ia acest angajament față de tine…

Pești

La fel ca în cazul nativelor Vărsător, și nativele Pești sunt sfătuite să nu forțeze lucrurile. Cel mai bine este să lași ca el să acționeze natural și în virtutea emoțiilor sincere pe care le are față de tine.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..