Home Compatibilitate zodii Urmează o perioadă fantastic de grea pentru aceste zodii

Urmează o perioadă fantastic de grea pentru aceste zodii

de Arseni Ana
Urmeaza o perioada fantastic de grea pentru aceste zodii

Luna ce urmează va fi una de coșmar pentru nativii din cinci zodii, deoarece nimic nu va merge așa cum trebuie și vor trebui să învețe niște lecții dureroase.

Perioada imediat următoare va fi una fantastic de grea pentru ei, dar, cu ajutorul prietenilor și al familiei, pot trece mult mai ușor peste lucrurile negative ce vor apărea în viața lor.

Capricorn

Perioada următoare le va face extrem de mult rău acestor nativi, deoarece va părea că ceva se ține scai de ei, iar acest lucru va fi ghinionul.

Indiferent de lucrurile pe care vor să le facă, ceva nu va merge bine. Chiar dacă vorbim despre sarcinile de la locul de muncă, indiferent dacă la mijloc sunt prinși copiii, dacă este vorba de partenerul de viață sau, pur și simplu, de lucrurile banale pe care trebuie să le efectueze, ceva va merge prost mai mult ca sigur și vor avea impresia că tot ghinionul a venit la ei.

Nu le va merge nimic bine și, dacă lucrurile vor părea că pot ajunge la final fără să intervină ceva, sigur un lucru nu este în regulă. Cu ajutorul ghinionului, dacă putem spune așa, nativii vor învăța faptul că, oricât de mult te-ai împotrivi karmei, aceasta va face ceea ce trebuie să facă, indiferent dacă nativii zodiilor sunt de acord sau nu.

Pești

Perioada următoare ar trebui să reprezinte pentru Pești un moment în care să se gândească dacă este bine ceea ce fac.

Din cauza orgoliului dus la extrem, nativii vor avea de suferit foarte mult pe plan personal, iar acest lucru le va îngreuna sarcinile pe care trebuie să le facă într-un colectiv. Nimeni nu va mai dori să îi ajute, toți îi vor evita și nimeni nu va vrea să lucreze cu ei, deoarece, din cauza nervilor și a stresului, Peștii își controlează foarte greu reacțiile și toată lumea fuge de ei.

Va fi extrem de grea perioada ce urmează, deoarece vor trebui să facă totul pe cont propriu, fără ajutor din partea nimănui. Sarcinile sunt multe, grele, va fi destul de dificil să le ducă la capăt, mai ales că perioada care urmează este una foarte importantă la locul de muncă.

Rapoartele vor trebui predate la timp, partea administrativă va trebui să fie finalizată în detaliu, iar totul va pica pe ei.

Se vor lovi de atitudinea respingătoare a colegilor de muncă, dar nu numai. Chiar și prietenii și familia vor fi mai retrași, deoarece anumite vorba spuse și anumite lucruri făcute de Pești i-au rănit foarte tare.

Așadar, nativii vor trebui să facă totul de unii singuri și, abia atunci, vor înțelege cât de mult le îngreunează orgoliul viața.

Taur

Din punct de vedere sentimental, pentru Tauri, perioada următoare va fi una de coșmar. Parcă totul se întâmplă împotriva lor, cu atât mai mult cu cât acum începe o perioadă stresantă și au nevoie de o persoană căreia să i se destăinuie.

Relațiile de lungă durată vor fi îngreunate de monotonie, de lipsa activităților, iar relațiile noi, abia începute, dar și cele relativ scurte, se vor confrunta cu certuri mici, din lucruri mărunte, dar care nu le vor prinde foarte bine partenerilor. Lipsa comunicării va fi un factor decisiv în unele relații și va înclina balanța către despărțire.

Firi sensibile, sentimentale și care își doresc o familie, Taurii vor suferi foarte mult din această privință și le va fi foarte greu să treacă peste o despărțire. Și-au pus foarte mult speranța în relațiile pe care le-au început, indiferent dacă sunt sau nu de lungă durată și orice înclinare a balanței înspre rău le va da lumea peste cap.

Va veni o perioadă în care vor suferi foarte mult, își vor reconsidera alegerile vieții și vor începe să decidă ceea ce este bine pentru ei.

Rac

Pentru acești nativi, perioada următoare va fi una fantastic de grea, deoarece sentimentele lor vor fi călcate în picioare de toată lumea.

Din cauza sensibilității exagerate care îi caracterizează, vorbele și acțiunile celor din jur îi vor afecta foarte mult și le va fi extrem de dificil să facă față acestei perioade.

Trădarea unui prieten le poate frânge inima, aflarea veștii conform căreia partenerul de viață nu a fost fidel, povestirea secretelor lor unor alte persoane decât cele în fața cărora s-au deschis sunt doar câteva întâmplări care le pot  aduce trăiri negative.

Vor trebui să treacă singuri prin această etapă a vieții lor, deoarece nu vor încerca să ceară ajutorul nimănui, considerând că problemele lor nu au de ce să fie rezolvate de ceilalți. Însă, dacă vor renunța la aceste gânduri și vor cere câteva sfaturi, lucrurile se pot îndrepta către o direcție mult mai bună.

Vor suferi foarte tare, încrederea le va fi zdruncinată, iar inima le va fi călcată în picioare, dar este doar o etapă din viața lor și, mai târziu, vor vedea cât de mult îi vor maturiza aceste situații.

Săgetător

Exact când credeau că nu le poate merge nimic prost, deoarece au tot ceea ce și-ar putea dori și viața le surâde, destinul le va schimba starea de spirit.

Săgetătorii vor vedea cum brusc, fără să fi primit vreun semn înainte, cel mai bun prieten al lor va dispărea complet din viața lor. Fie vor renunța ei la el, fie va face ceva și va pleca singuri, cert este că prietenia se va încheia.

Nativii Săgetător pot fi trădați în mai multe feluri. De exemplu, pot vedea cum partenerul de viață are o aventură cu cel mai bun prieten al lor, pot afla că cel mai mare secret pe care l-au împărtășit vreodată deja s-a răspândit.

Pentru ei, prieteniile sunt foarte importante, iar trădarea nu are ce să caute în viața lor. Niciun lucru care vine din partea prietenilor nu îi supără și nu îi dezamăgește mai tare decât trădarea sau încălcarea regulilor nescrise ale prieteniei…

Bineînțeles că vor renunța la aceste prietenii, dar asta nu înseamnă că nu vor avea parte și de suferință. Dezamăgirea își va face loc în viața lor și vor simți cum îi copleșește durerea.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..