Home Compatibilitate zodii Ce urăsc zodiile: Leii urăsc persoanele prefăcute

Ce urăsc zodiile: Leii urăsc persoanele prefăcute

de Arseni Ana
Ce urasc zodiile

Fiecare zodie în parte este diferită însă sunt câteva lucruri care le aproprie, printre care putem enumera lucrurile pe care le urăsc.

Deși lucrurile sunt diferite de la o zodie la alta, în mare parte, fiecare nativ are ceva ce îl deranjează atât de tare, încât se schimbă total atunci când se confruntă cu respectivul aspect negativ.

Berbec

Berbecii urăsc persoanele care încearcă să îi manipuleze.

Fiind persoane libere, cărora nu le place să li se spună ce să facă, indiferent de forma prin care se încearcă acest lucru,  în momentul în care se confruntă cu manipulatori, se schimbă radical. Susțin ideea că li se îngrădește libertatea, fiind și persoane independente, și vor răbufni.

Se vor asigura că persoana vinovată de acest lucru nu va mai avea nicio legătură cu ei.

Taur

Taurii urăsc persoanele cărora le place să se plângă și să exagereze, doar pentru a primi atenție.

Acești nativi preferă și apreciază persoanele asumate, care iau problemele cu care se confruntă ca atare și care nu încearcă să scape de ele dramatizând sau încercând să îi facă pe ceilalți să îi compătimească.

Învățați să treacă prin greutățile vieții singuri, Taurii nu vor rezista în fața persoanelor de acest tip și își vor exprima părerea.

Gemeni

Gemenii nu suportă persoanele negativiste, deoarece acestea au tendința de a se plânge și a cerși atenția celor din jur, pentru a le spune că totul o să fie bine.

Acești nativi sunt persoane asumate, care fac tot posibilul să treacă peste momentele mai puțin plăcute și care încearcă să vadă tot timpul partea frumoasă a lucrurilor.

Să nu te miri dacă, fiind o astfel de persoană, acest nativ va sta la distanță de tine.

Rac

Acești nativi nu pot să suporte persoanele arogante și egoiste.

Firi sufletiste, sunt învățați să împartă totul, să îi ajute pe ceilalți și, când au de-a face cu astfel de persoane, preferă să stea mai departe de ele, deoarece le dau o stare de spirit nu foarte bună.

Nativii Rac se vor înțelege foarte bine cu persoanele empatice, care vor să ajute și emană o energie pozitivă.

Leu

Leii urăsc, la cel mai înalt nivel, persoanele prefăcute. Nu suportă persoanele care se dau ceea ce nu sunt, persoanele care încearcă să pară altfel decât sunt în realitate.

Pentru ei, încrederea este cea mai importantă și nu o pot împărtăși cu persoane care nu sunt sincere când vine vorba de ele însele. Nu vor accepta un asemenea comportament în preajma lor și nu vor avea nici cea mai mică legătură cu ele.

Fecioară

Persoanele leneșe sunt cei mai mari dușmani ai acestui nativ.

Fecioarele sunt persoane implicate în tot ceea ce fac, persoane care luptă pentru viitorul lor și care știu ce își doresc de la viață. Nu vor accepta să stea lângă persoane care așteaptă totul de-a gata, mai ales dacă o persoană de acest fel își dorește o relație cu ele.

Fecioarele relaționează foarte bine cu persoanele care muncesc, care nu așteaptă nimic de la ceilalți și care fac orice pentru a-și îndeplini visul.

Balanță

Dacă ești o persoană conflictuală, deja Balanța și-a format o părere despre tine, părere pe care o va susține sus și tare.

Fecioarele sunt firi foarte calme, pacifiste, care urăsc conflictele și preferă să rezolve totul pe cale amiabilă. Dacă nu poți face aceste lucruri, să fii sigur că nativul Balanță nu va vrea să aibă nicio legătură cu tine.

Scorpion

Scorpionii urăsc mincinoșii. Dacă este ceva pe lumea asta ce Scorpionii urăsc din tot sufletul, aceea este minciuna.

Acești nativi preferă adevărul dureros, decât o minciună frumoasă. Nu pot avea încredere în cineva care minte, chiar și cea mai mică minciună îi face să își pună foarte multe semne de întrebare legate de persoana care nu a spus adevărul.

Să reintri în viața unui Scorpion după ce l-ai mințit este o misiune imposibilă.

Săgetător

Plictiseala și, automat, plictisitorii sunt lucrurile pe care le urăsc Săgetătorii.

Sunt firi dinamice, cu foarte mult chef de viață și se vor plictisi, dar și enerva foarte tare dacă lângă ei vor exista persoane care să nu aibă același chef de distracție ca ei.

Se plictisesc foarte repede și sunt mereu în căutare de aventură, distracție și ceva de făcut. Dacă ești o persoană care nu are nimic din aceste lucruri și nici măcar nu vrei să încerci să faci o schimbare în direcția asta, eșecul este garantat.

Capricorn

Egocentricii sunt persoanele pe care Capricornii le urăsc din tot sufletul. Nu suportă fala, mândria, nu suportă persoanele care se laudă cu lucrurile pe care le-au făcut sau pe care le-au gândit.

Niciodată nu vei vedea un Capricorn care să stea de vorbă cu o persoană care vorbește doar despre ea sau cu o persoană care se supraestimează.

Pentru acești nativi este mult mai important să faci și să taci, decât să faci și să te lauzi. Capricornii preferă persoanele care sunt la locul lor, care țin pentru ele realizările pe care le au, dar și persoanele care au o părere despre ele însele exact la nivelul la care ar trebui să fie.

Vărsător

Vărsătorii nu vor putea în veci să aibă vreo legătură cu persoanele care caută tot timpul să își satisfacă ceva. Să faci acest lucru înseamnă să fii îngrădit de griji, de termene-limită, dar și de planuri foarte bine puse la punct.

Nativii zodiei Vărsător sunt firi libere cărora le place să se distreze, să se simtă bine și le va fi foarte greu să stea lângă o persoană care să aibă toate lucrurile calculate la minut.

Pești

Peștii urăsc persoanele încuiate la minte. Acești nativi sunt foarte deschiși la minte, mereu caută ceva creativ de făcut și vor să știe multe despre tot.

Ori se uită la documentare, ori pictează, desenează, citesc, scriu sau compun; Peștii sunt extrem de creativi și nu ar putea avea lângă ei o persoană care să nu aibă nici măcar un pic de creativitate…

Nu este nimic nu este mai plictisitor și mai deprimant pentru ei decât lipsa de creativitate.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..