Home Stiri mondene Acesta este presupusul iubit al Biancăi Drăguşanu

Acesta este presupusul iubit al Biancăi Drăguşanu

de Buinoschi Andreea

După multele despărțiri de Alex Bodi, în cele din urmă, Bianca Drăguşanu pare să îşi fi găsit liniştea. Paparazzii spynews.ro au surprins-o pe blondină în timp ce lua cina alături de câteva prietene şi un bărbat care făcea tot ceea ce putea pentru a intra în gratiile creatoarei de modă.

Cei doi păreau a fi extrem de apropiaţi, ba chiar bărbatul a luat-o în braţe. Bianca i-a arătat tot felul de lucruri din telefonul personal şi păreau să se simtă extrem de bine împreună. Cu toate acestea, vedeta nu a declarat încă nimic legat de acest subiect.

În urmă cu puţin timp, creatoarea de modă a dat de înţeles că, într-adevăr, Alex Bodi a agresat-o şi a decis să pună punct relației. „Într-adevăr, sunt foarte multe lucruri pe care eu le-am aflat despre mine în toți acești doi ani! Eu, de exemplu, n-am știut despre mine că pot să tolerez anumite situații. Eu nu am știut despre mine că pot fi manipulată ușor. Eu nu am știut despre mine că am teamă de anumite contexte sau de anumite situații. Eu știu despre mine că am putut! Eu știu despre mine că am putut să mă compromit în anumite situații, cu toate că, știind adevărul, știam ce va urma. Știam că este ca un cerc vicios și știam că voi ajunge tot în același punct dacă iert. Drept dovadă, am ajuns în același punct în care, ca să mă simt eu eliberată, trebuie să vă spun adevărul. Pentru că doar adevărul te eliberează și, da, adevărul se află tot timpul.

Știți ce mi se pare mie cel mai amuzant la mine? Că sunt un om foarte impulsiv așa… și ce e în gușă e și-n căpușă. Adică, eu, gen, dacă acum gândesc ceva și simt să zic ceva, eu o să zic, frate! În anumite contexte, mie mi se pare că sunt foarte amuzantă așa… Și mie-mi vine să râd de ce zic eu, știi? Iar în momentul de față, eu consider că nu mai am nimic de pierdut și atunci vreau să vă spun vouă adevărul. Bănuiți care e adevărul? Bănuiți așa?”, a spus Bianca…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies