Home Stiri mondene Adela Popescu este a doua soție a lui Radu Vâlcan

Adela Popescu este a doua soție a lui Radu Vâlcan

de Clara

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase, dar și cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Relația celor doi este apreciată de cei din jur, iar fanii adoră să îi vadă împreună. Însă, ceea ce nu știe multă lume este faptul că Radu a mai fost însurat, iar Adela este a doua sa nevastă.

În urmă cu 20 de ani, Radu a decis să își unească destinul cu o altă femeie, Tereza, o femeie de afaceri de succes. Din păcate, relația lor s-a încheiat după doar patru ani de la marele eveniment, anul 2007 fiind cel care i-a despărțit. „Nu am greșit nici eu, nici ea. Așa a fost să fie, să fim împreună și să ne despărțim. Ne-am căsătorit și am învățat multe, sunt încercări din viață. M-am căsătorit la 20 și ceva de ani pentru că mi se părea cool. Așa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost așa”, a mărturisit soțul Adelei pentru cei de la unica.ro.

După trei ani, destinul i-a scos-o în cale pe actuala lui soție, iar cei doi au ajuns în fața altarului după cinci ani. În cadrul unui interviu acordat celor de la aganetiadepresamondena.ro, Radu a vorbit despre relația lor.

„Cred că este așa cum sunt și eu. Mai mult la nivel declarativ. Pentru că, până acum, cinstit, nu am avut niciun motiv să ne punem la încercare încrederea. Poate trebuia să-l fac cu mult timp înainte sau poate trebuia să mai aștept. Treaba este că așa am simțit la un moment dat, apoi m-am tot agitat, zi de zi, nu știam cum să îi spun. Știam care ar fi fost răspunsul ei, dar totuși a fost un moment emoționant. Nu este decât o nouă etapă din viața noastră, a doi oameni care și-au proiectat un viitor împreună, care au început să construiască ceva împreună. Ce altceva poate fi mai frumos în viață?!”, a declarat acesta…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies