Home Stiri mondene Adela Popescu, pusă la zid din cauza comportamentului de la TV

Adela Popescu, pusă la zid din cauza comportamentului de la TV

de Clara
  • Adela Popescu este cel mai longeviv prezentator al emisiunii „Vorbește Lumea”.
  • Aceasta a fost criticată pentru modul în care se poartă în emisiune.
  • Mai multe persoane spun despre ea că încearcă să pară ceea ce nu e.

Adela Popescu a fost criticată pentru modul în care se poartă în emisiunea de la PRO TV. Unii internauți susțin că nu ar fi ea cu adevărat, motiv pentru care i-au atras atenția în acest sens.

După ultimele ediții ale emisiunii „Vorbește Lumea”, unele persoane din mediul online au ajuns la concluzia că vrea să pară ceea ce nu e, lucru pe care i l-au și reproșat.

Adela a fost aspru criticată pentru comportamentul său

„Adela, îmi pare rău să-ți spun, dar să știi că ești foarte frumoasă, poate și deșteaptă, nu știu, să știi că emisiunea pe care o moderezi nu o urmăresc, motivul principal fiind tu. Există o contradicție între ceea ce ești și ceea ce vrei să pari”, a scris un urmăritor în dreptul unei fotografii cu aceasta.

Prezentatoarea duce dorul vacanțelor de familie

„Vedeți voi, eu doar mă uit la imaginea asta și am un gol în stomac de fericire. Bate inima mai tare și mă simt motivată să fac, cumva, să mai trăiesc astfel de momente. Și, pentru că mi le doresc atât de mult, sunt sigură că vor veni.

Ce vreau să vă spun este că avem o imensă responsabilitate în a încerca să trăim frumos fiecare clipă. Căci, fiecare clipă, transformată în amintire, reprezintă motor și combustibil pentru următoarea. Și, uite așa, clipa fericită, lângă clipă fericită, o pui de o viață frumoasă pe acest pământ. Eu zic că merită puțină strădanie, nu?”, a fost mesajul postat de Adela în mediul online.

„Noi aveam în plan să mergem la mare weekendul acesta, ne organizaserăm de ceva timp, pentru că fusesem invitați de cei care au construit blocul în care noi ne-am cumpărat apartamentul. (…)

Era planul făcut, trebuia să mergem, numai că, de câteva zile, micuțul, care are 10 luni, are o erupție dentară. Asta îi provoacă extrem de multă durere și nu doarme nopțile, a făcut și febră, e toată ziua supărat, mârâit, necăjit, așa că nu am mai mers eu.

Am rămas acasă cu el, dar a mers Radu cu băieții. Au ajuns, s-au cazat, au fost să vadă apartamentul, mi-au trimis filmulețe, poze. Îmi pare rău că nu am ajuns, dar asta este! Mă îngrozea drumul, pentru că lu’ ăsta mic nu-i intri în voie nici atunci când are tot confortul și toată rutina, da păi să-l mai urc în mașină, bănuiam că va fi foarte mult trafic la mare, dar au ajuns ok”, a scris Adela pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies