Home Compatibilitate zodii Află dacă te înșală iubitul în funcție de zodie: E foarte puțin probabil ca un nativ din zodia Rac să te înșele

Află dacă te înșală iubitul în funcție de zodie: E foarte puțin probabil ca un nativ din zodia Rac să te înșele

de Arseni Ana
Afla daca te insala iubitul in functie de zodie

Ce n-am da fiecare dintre noi să aflăm dacă partenerul nostru ne înșală sau ne va înșela vreodată! Această informație ar face lucrurile mult mai simple. Totuși, norocul nostru este că zodiile nu sunt atât de imprevizibile. Află dacă te înșală iubitul în funcție de zodie:

Berbec

Dacă iubitul tău e zodia Berbec, e destul de greu să îți dai seama dacă te înșală sau nu. Berbecii nu vor înșela niciodată dacă sunt îndrăgostiți până peste urechi, dar nu vor spune niciodată „nu” unei tentații dacă nu se mai simt bine alături de partenera lor de viață. Dacă te compară cu alte femei, accentuând calitățile lor și defectele tale, este destul de posibil să te înșele.

Taur

Taurii sunt loiali partenerei lor. Înșală foarte rar, atunci când nu sunt siguri că ceea ce au lângă ei este ceea ce vor cu adevărat, de aceea își vor oferi șansa să aleagă dintre mai multe opțiuni.  Dacă iubitul tău Taur nu mai pare să fie atât de interesat de tine și de viața ta, atunci ar trebui să îți pui niște semne de întrebare. S-ar putea ca cineva să îți fi luat locul.

Gemeni

Niciodată nu vei ști la ce să te aștepți din partea bărbaților în zodia Gemeni. Aceasta este o zodie care se plictisește foarte repede, care nu va rata ocazia să calce strâmb, dar care se va întoarce la partener ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Mai pe scurt, dacă nu ți-ai prins partenerul în fapt, gesturile nu îl vor trăda niciodată și nu vei ști dacă te înșală sau nu.

Rac

E foarte puțin probabil ca un nativ din zodia Rac să te înșele. Aceștia realizează cât de dureros ar fi pentru ei să fie înșelați, așa că se ghidează după principiul „ce ție nu-ți place altuia nu-i face” și nu înșală. Norocul a dat peste tine! Ai lângă tine un familist convins, un om cu principii, un bărbat adevărat.

Leu

Există două tipuri de Lei: cei care n-ar înșela nici în ruptul capului și cei care vor înșela fără să aibă mustrări de conștiință. Le place să domine, așa că, dacă nu le oferi această șansă, s-ar putea să o caute în altă parte. Nu-ți face griji, Leilor le place să se laude cu ceea ce fac, așa că vei afla repede dacă te-a înșelat.

Fecioară

Bărbații Fecioară înșală rar. Ceea ce trebuie să reții este că, dacă te va înșela vreodată, nu se va mai întoarce în niciun caz la tine. Dar atât timp cât relația voastră merge bine, partenerul tău nu va pleca de lângă tine. Înțelegerea în cuplu este singurul lucru de care un bărbat Fecioară are nevoie pentru a rămâne fidel.

Balanță

Nativii Balanță știu foarte bine să își ascundă urmele. Nu vom ști niciodată numărul de femei cu care o Balanță și-a înșelat partenera, pentru că sunt în stare să spună orice doar pentru a nu-și recunoaște greșelile. Sunt firi ușor de plăcut, așa că, deși partenerul tău ți-a fost fidel, cu siguranță sunt multe femei care au pus ochii pe el.

Scorpion

Bărbații Scorpion sunt foarte atractivi. Vor fi multe femei care se vor îndrăgosti în partenerul tău Scorpion, dar asta nu înseamnă că te va înșela vreodată. Chiar dacă o va face, se va da de gol numaidecât, pentru că se va simți vinovat și nu va putea să țină pentru sine acel secret.

Săgetător

Ceea ce este ciudat despre Săgetători este că aceștia vor ca partenera lor să fie geloasă fără măsură. Dacă va simți asta din partea ta, partenerul tău Săgetător nu va simți nevoia să capteze atenția altcuiva și să te înșele. Iar dacă o va face, va regreta pe moment, apoi va fi vrăjit de atenția altei doamne și tot așa.

Capricorn

Capricornii nu înșală. Sunt familiști, iar odată ce și-au găsit liniștea alături de tine este improbabil să plece. Vor fi mereu mulțumiți de femeia pe care o au alături și o vor aprecia așa cum merită. După părerea lor, dacă femeia de lângă ei le merită încrederea, nu există motive ca ei să se joace cu încrederea ei.

Vărsător

Vărsătorii nu rezistă prea mult într-o relație. Caută mereu ceva nou, caută trăsături pe care femeia de lângă ei nu le are, dar dacă relația curentă le oferă mereu altceva, atunci nici nu se vor gândi să facă vreun pas greșit. Atunci când înșală, se dau de gol din cauza sentimentelor confuze: ba sunt fericiți, ba triști…

Pești

Peștii înșală doar cu gândul, deoarece nu vor avea niciodată curajul să treacă la fapte. Preferă comoditatea unei relații deja sigure decât să își creeze un dezechilibru interior cu o aventură. Atunci când trec la fapte, își ascund greșeala foarte bine, de aceea nu va ști nimeni despre asta.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..