Home Compatibilitate zodii Mercur Retrograd aduce sentimente şi gânduri negative

Mercur Retrograd aduce sentimente şi gânduri negative

de Arseni Ana
Mercur Retrograd aduce sentimente si ganduri negative

Mercur Retrograd nu va ocoli nicio zodie şi fiecare dintre ele va trebui să se confrunte cu sentimente şi cu gânduri negative, deoarece acestea sunt lucrurile pe care le va aduce perioada următoare.

Berbec

Mercur Retrograd nu va fi blând cu aceşti nativi şi îi va supune unei perioade destul de grele. Vor trebui să treacă prin mai multe stări, precum anxietate şi depresie. Gândurile negre nu le vor da pace şi nu se vor putea concentra la nimic altceva.

Taur

Nu o vor duce bine pe planul sentimental, deoarece se vor certa foarte mult cu partenerul de viaţă. Sentimentele care vor pune stăpânire pe nativi vor fi unele de dezamăgire şi de neputință. Dacă nu vor găsi o metodă prin care să rezolve aceste probleme, sfârşitul relației poate fi aproape.

Gemeni

Gemenii vor începe să se gândească dacă mai are rost să adopte o atitudine pozitivă cu cei din jur. Mercur Retrograd îi va influenţa în mod negativ şi le poate distruge relaţiile sociale. Vor avea doar gânduri negative şi vor începe să creadă că cei din jur au ceva de ascuns.

Rac

Racii nu scapă nici ei prea uşor, deoarece sentimentele care le fac rău se vor amplifica. Vor persista anxietatea şi supărările şi nu vor putea face nimic pentru a scăpa de ele. Vor avea impresia că toţi vor să le facă  rău şi să îi rănească.

Leu

Copleșiți de sarcinile de la locul de muncă şi de tot stresul care le tot dă bătăi de cap, Leii se vor gândi să se reorienteze din punct de vedere profesional. Indiferent dacă se gândesc să schimbe domeniul sau doar compania, stresul este cel care îi va impinge să facă acest pas.

Fecioară

Sentimentul de neputință va pune stăpânire pe aceşti nativi. Toate planurile pe care le aveau până acum se vor nărui şi vor rămâne doar la stadiul de dorinţe, deoarece vor trăi cu senzaţia că cineva tot încearcă să le pună piedică.

Balanţă

Gândul de a se distanţa de cei din jur le tot dă târcoale, deoarece simt că aceştia s-ar uni împotriva lor. Nu mai văd ajutor şi bunăvoinţă în atitudinea lor şi se gândesc să rupă orice fel de legătură. Acest gând nu îi va părăsi mult timp.

Scorpion

Scorpionii se vor confrunta cu stări de nervozitate. Nimic nu le va conveni, totul îi va enerva şi le va fi imposibil să stea 30 de minute fără să se enerveze. Vor sta în tensiune mult timp, iar acest lucru le va afecta sănătatea.

Săgetător

Săgetătorii vor trebui să se confrunte cu stări de singurătate. Nu vor mai vorbi cu nimeni, nu vor mai face nimic din lucrurile care îi făceau fericiţi la un moment dat şi se vor confrunta doar cu stări negative.

Capricorn

Vor trebui să găsească o modalitate prin care să facă faţă resentimentelor pe care le vor avea. Mercur Retrograd le va da viaţa pese cap total şi vor fi puşi în faţa faptului împlinit. Toate întâmplările negative vor fi retrăite în minte, la fel şi toate sentimentele.

Vărsător

Gândul că cei din jur vor să îi trădeze este din ce în ce mai accentuat, iar acest lucru nu va face nimic altceva decât să le îngreuneze viaţa. Se gândesc să pună capăt multor prietenii şi relaţii, deoarece vor să îşi asigure secretele…

Peşti

Peştii se vor simţi incompleți şi vor fi convinși că cei din jur îi resping. Se vor simţi singuri şi abandonați şi se vor închide în sine destul de mult. Nu vor mai avea contact cu lumea exterioară şi îşi vor face tot felul de filme în cap.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..