Home Stiri mondene Al treilea copil îi dă bătăi de cap Adelei Popescu: „Te rog să stai liniștit”

Al treilea copil îi dă bătăi de cap Adelei Popescu: „Te rog să stai liniștit”

de Clara

Adela Popescu va naște în aproximativ o lună și a împărtășit cu fanii săi unul dintre lucrurile pe care are de gând să le facă după ce al treilea băiat al ei va apărea pe lume.

„Iar dumneata, domnule din burtică, o să ai loc fix între acești doi tarzani minunați. Da, în cada asta. Și o să te îngrijesc și pe tine, cum am făcut-o și cu ei. Te rog să stai liniștit”, a scris Adela pe pagina sa de Instagram.

De curând, Adela și Radu Vâlcan au vorbit despre complicațiile care vor apărea la nașterea celui de-al treilea copil, deoarece actrița se confruntă cu anumite probleme de sănătate.

„Are niște complicații la coloană, motiv pentru care cele două nașteri nu au fost destul de ușoare. La primul copil, travaliul a durat 12 ore. Copilul apăsa foarte mult pe coloană. Atingea niște nervi acolo. La a doua naștere, travaliul a durat 5 ore, dar a fost mai dureros”, a spus Radu în cadrul unei emisiuni difuzate la Antena Stars.

„În primul rând, acum mă preocupă foarte tare chestia cu COVID-19. Nu atât că m-aș putea îmbolnăvi, cât că protocolul, în clipa în care te internezi și ești pozitivă, presupune să fii mutată la o maternitate de suport COVID. Asta înseamnă că naști cu medicul de gardă și n-ai voie să-ți vezi copilul, nu știu dacă o săptămână sau două, ceea ce, cumva, nu e chiar o bucurie. De-asta am spus că ar fi ideal ca, în ultimele două săptămâni, cel puțin, să mă cam izolez.

Într-adevăr, am început să am și mari emoții pentru naștere, pentru că, dacă la prima mi s-a părut că a fost complicat și dureros, dar m-am gândit că a fost o întâmplare, la a doua m-am dus mult mai relaxată și a fost chiar mai greu. Acum, a treia oară, am o certitudine că va fi foarte greu.

Eu am niște complicații la coloană, astfel încât, când copilul coboară, se așază pe niște terminații nervoase ale coloanei. Deci mie, când îmi începe travaliul, nu am doar durere de contracție, am o durere constantă, ca atunci când cineva îți apasă pe măduvă, deci pe nervi, plus intensitatea de la contracție. Durerea e foarte mare”, a spus Adela Popescu.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies