Home Stiri mondene Alege tubul de pastă de dinți și află lucruri despre personalitatea ta!

Alege tubul de pastă de dinți și află lucruri despre personalitatea ta!

de Andreea M

Cu siguranță știi multe lucruri despre tine, dar nu tot. Noi, oamenii, suntem mult mai complecși decât credem și aflăm lucruri despre noi doar în momentul în care suntem puși în fața unor decizii dificile.

Cu toate acestea, iată un test care îți poate spune lucruri interesante despre personalitatea ta, iar tot ceea ce trebuie să faci este să alegi un tub de pastă de dinți.

Dacă ai ales primul tub de pastă de dinți, ești o persoană care visează cu ochii deschiși. Ești o fire introvertită și, nu de puține ori, ți s-a întâmplat ca oamenii din jur să îți spună că trăiești într-o lume a ta.

Dacă ai ales al doilea tub de pastă de dinți, ești mereu pe grabă, ești și foarte pragmatică și ai o personalitate extrem de activă. Îți place să ai mulți prieteni și să socializezi cu toți cei din jurul tău.

Dacă ai ales al treilea tub de pastă de dinți, nu te dai niciodată bătută și nu te lași până în momentul în care nu obții ceea ce vrei. Câteodată, dai dovadă de narcisism și de egoism, punând nevoile tale mai presus de cele ale celor din jur.

Dacă ai ales al patrulea tub de pastă de dinți, latura materială a vieții este extrem de importantă pentru tine. Lucrurile materiale îți oferă o siguranță aparte și ești, de asemenea, și perfecționistă. Întorci lucrurile pe toate părțile, iar cea mai mică greșeală te enervează…

Dacă ai ales al cincilea tub de pastă de dinți, ești o fire diferită și care vede lucrurile altfel față de cei din jur. Iubești arta și te regăsești în ea și ai și foarte multă încredere în cei din jur, fiind convinsă că nu te vor dezamăgi niciodată.

Sursa

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..