Home Stiri mondene Tu ce lucruri preferi să ții departe de ochii lumii? Alege o scoică și află!

Tu ce lucruri preferi să ții departe de ochii lumii? Alege o scoică și află!

de Andreea M

Fiecare dintre noi are anumite lucruri pe care le ține ascunse și face tot ceea ce îi stă în putință pentru a le ascunde. Acest test îți va spune care sunt lucrurile care nu vrei să se știe despre tine, iar tot ceea ce trebuie să faci este să alegi o scoică.

Dacă ai ales prima scoică, ai o inimă mare și un suflet foarte bun. Ești gata să îi ajuți pe cei care au nevoie oricând, iar acest lucru este cauzat de faptul că nu le poți spune „nu”.

Dacă ai ales a doua scoică, lucrurile banale te plictisesc extrem de repede. Oricât de multă energie ai avea, îți este foarte greu să te concentrezi dacă ceva nu îți place.

Dacă ai ales a treia scoică, ceea ce ții departe de ochii lumii este faptul că, deși pari foarte puternică, te afectează lucrurile negative pe care cei din jur le spun despre tine.

Dacă ai ales a patra scoică, ții cont, de foarte multe ori, de ceea ce spun oamenii din jurul tău. Deoarece îți pasă de cei din jur, tinzi să iei ca pe o literă de lege ceea ce spun aceștia.

Dacă ai ales a cincea scoică, te lași condusă de muncă și neglijezi prietenii și familia. Atunci când începi să lucrezi, uiți de tot ceea ce există în jurul tău.

Dacă ai ales a șasea scoică, preferi ca lumea să nu fie foarte prezentă în viața ta, deoarece ai nevoie de spațiu personal. Chiar dacă ai un magnetism aparte, ai nevoie de timp pentru tine însăți.

Dacă ai ales a șaptea scoică, pui pe primul loc mintea și nu inima, iar de cele mai multe ori, acest lucru îți face foarte mult rău. Ești o fire mult prea rațională…

Dacă ai ales a opta scoică, nu ceri și nici nu accepți ajutorul celor din jur. Ești o fire independentă care se bazează de fiecare dată doar pe forțele proprii.

Sursa

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..