Home Stiri mondene Alege una dintre perechile de buze și vezi ce spune acest lucru despre tine!

Alege una dintre perechile de buze și vezi ce spune acest lucru despre tine!

de Andreea M

Dacă vrei să știi ce părere au cei din jur despre tine, alege una dintre imaginile de mai sus. Fiecare pereche de buze va spune cum ești percepută de către ceilalți, așa că nu mai sta pe gânduri și alege una dintre ele!

Dacă ai ales prima pereche de buze, ești o persoană căreia îi place să socializeze. Îți place să provoci persoanele din jurul tău, dar nu ai depășit teama de a te implica în relații de lungă durată.

Dacă ai ales a doua pereche de buze, iubești romantismul și ești o fire sensibilă, acesta fiind și motivul pentru care ești rănită destul de des. Îi pui pe ceilalți pe primul loc și nu de puține ori uiți de tine.

Dacă ai ales a treia pereche de buze, atragi oamenii ca un magnet, tocmai datorită faptului că ești curajoasă și jucăușă. Cu toate acestea, în relația de cuplu nu acorzi prea mare atenție seriozității, iar acest lucru te costă scump.

Dacă ai ales a patra pereche de buze, ești o persoană care pare extrem de arogantă și de rea, dar realitatea este cu totul și cu totul alta. Deși persoanele din jur te văd nu cu ochi foarte buni, persoanele apropiate știu că ești iubitoare și că ai un suflet mare.

Dcaă ai ales a cincea pereche de buze, dezamăgirile te-au schimbat, iar acesta este motivul pentru care ești foarte reticentă în ceea ce privește oamenii din jurul tău. Îți calculezi fiecare pas și nu te arunci cu capul înainte, deoarece nu vrei să fii rănită.

Dacă ai ales a șasea pereche de buze, ești o familistă convinsă. Partenerul de cuplu este totul pentru tine și ai face orice pentru ca el să fie fericit. Tinzi să te pui pe locul doi din această cauză și nu îți va face bine deloc acest lucru.

Sursa

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..