Home Stiri mondene Spune cine a spart vaza și vezi ce spune asta despre personalitatea ta

Spune cine a spart vaza și vezi ce spune asta despre personalitatea ta

de Andreea M

Dacă personalitatea ta încă este un mister, iată un test care îți poate arăta mai multe trăsături de-ale tale. Tot ce trebuie să faci este să spui care crezi că este persoana care a spart vaza cu flori.

Deși pare un test extrem de banal, copilul pe care îl vei alege va spune foarte multe lucruri despre tine, unele dintre ele fiind lucruri pe care ai vrea să le ții ascunse toată viața.

Dacă ai ales litera A, judeci oamenii foarte repede. Deoarece copilul ține capul în jos, el este persoana către care se îndreaptă criticile cel mai des, fiind mereu certat de către cei din jur. Îți este frică de ceea ce oamenii din jur pot spune despre tine.

Dacă ai ales litera B, ești o persoană care ar face orice pentru cei din jur și care îi apără pe cei dragi, indiferent de consecințe. Nu judeci persoanele care îți cer ajutorul și îți faci treaba așa cum trebuie, dând și cămașa de pe tine pentru a te asigura că nu vor mai da de greu și a doua oară.

Dacă ai ales litera C, nu te interesează ceea ce au de spus persoanele din jur despre tine. Reușești, de asemenea, să îți ascunzi emoțiile extrem de bine și știi ce trebuie și cât să arăți celor din jur. Nu îți place ca cei din jur să îți cunoască vulnerabilitățile și le ascunzi foarte bine, lăsând la vedere foarte puține informații despre tine…

Dacă ai ales litera D, te lași condusă de teamă. Îți este foarte frică de reacțiile celor din jur și mereu te gândești la ce consecințe ar putea apărea în viața ta dacă faci un anumit lucru. Cu toate acestea, vrei să ai parte de succes în viață și lupți pentru el.

Sursa

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..