Home Stiri mondene Alexandra Stan vorbește despre trauma suferită din cauza unui fost iubit: „M-a bătut cu pumnii”

Alexandra Stan vorbește despre trauma suferită din cauza unui fost iubit: „M-a bătut cu pumnii”

de Clara

În cadrul unei emisiuni televizate, Alexandra Stan a vorbit despre cel mai traumatizant eveniment din viața sa. În urmă cu mai mulți ani, aceasta a fost bătută chiar de către fostul ei iubit, care, la acea vreme, se ocupa de cariera sa.

„M-a bătut cu pumnii. Am trecut prin asta și m-a marcat. A fost crunt, m-am trezit la realitate, am realizat cine erau oamenii cu care am lucrat. Tata începuse să îmi spună câți bani se luau pe concert, auzea lucruri și mi-a spus adevărul. Dar eu credeam că el minte. De fapt, el nu mințea, s-a dovedit ulterior. Am fost în Austria la un tip. El mi-a recunoscut că luau bani la negru. Am început să le zic, au început tensiunile. Marcel, cu care trăiam zi de zi, începuse să se comporte foarte urât cu mine. Agresiunea asta începea psihic, îmi spunea că arăt urât, că nu sunt în stare să cânt.

În ziua în care s-a întâmplat, m-a chemat la repetiții și m-a făcut în toate felurile. Dar am înțeles că și agresorii au probleme mentale. Am trecut peste, dar cu greu. (…) În niciun caz. Am tras de volan pentru că mă bătea, îmi dădea mulți pumni. Dacă ar fi vrut să se despartă de mine, de ce nu m-au lăsat în pace, de ce nu au rupt contractul? Mie îmi era anulat dreptul de a apela la un avocat, în acel contract. Când am fost la un avocat și mi-a spus că nu este ok, am abordat subiectul, ei au reacționat imediat.

Și-au dat seama că s-a trezit proasta. Ne certam de câteva luni pe subiectul ăsta. Ne-am și înjurat, am fost agresivă din punct de vedere verbal. Nu mi-au arătat contractele, încasările. Am văzut e-mailuri care demonstrau că mi s-au furat niște milioane de euro.

Am renunțat de frică și pentru că nu aveam cum să demonstrez. De asta am depus mai târziu plângere. Am stat ascunsă la o prietenă în weekend, iar apoi am apelat la presă. Pe parcursul procesului, am apelat la alți avocați. (…) Am încercat să includ toate astea, dar două cazuri s-au clasat. Nu a primit pedeapsa pe care o merită. Nu este adevărat că eram împreună și că era violență domestică. La ora aia, nu era sancționată în România. Nu aveam ordin de protecție care să ne apere pe noi, victimele. A fost judecat ca un om care și-a bătut iubita, dar nu este adevărat.

Și-au bătut joc de un copil. Mi-a dat banii, 20.000 de euro, pe care i-a pierdut în instanță, dar eu am cheltuit mai mult cât a durat procesul. Trebuia să facă pușcărie. Așa ar trebui să fie. Și celelalte cazuri care s-au clasat, de șantaj și care au mai fost, trebuiau să fie tratate mai serios”, a declarat Alexandra Stan în cadrul unei emisiuni TV, conform spynews.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies