Home Stiri mondene Alin Oprea, declarație de dragoste pentru amantă: „O iubesc pe fata asta”

Alin Oprea, declarație de dragoste pentru amantă: „O iubesc pe fata asta”

de Clara

Alin Oprea și Larisa Oprea au decis să divorțeze și, de atunci, o țin tot în scandaluri. Motivul se pare că ar fi chiar infidelitatea fostului membru al trupei Talisman. Acesta nu se sfiește să recunoască faptul că o iubește foarte mult pe iubita sa și că vrea să rămână alături de ea.

„Mi-am asumat-o! Am o relație și mă bucur și o iubesc pe fata asta! Să dea Dumnezeu să fie bine în continuare! Deci eu nu am mințit că nu am o relație. Am și mă bucur! Hai să fim serioși. Nu ieși în presă și mă acuzi numai pe mine de infidelitate, când tu ai la rândul tău nouă infidelități? Eu le voi demonstra pe toate”, a declarat Alin Oprea în cadrul emisiunii XNS.

Mai mult decât atât, artistul spune că Larisa știa de această relație pe care o are, dar a preferat să transforme totul într-un scandal pentru a reuși să pună mâna pe o sumă mare de bani. „A început diversiunea de mulgere a banilor acum! Știa dintotdeauna de această relație, după cum ați observat!”, a continuat acesta.

„Într-o familie ești ca în echipa de fotbal. În momentul în care cineva din familie trădează, toată fericirea și bucuria dispar. Eu chiar eram fericit atunci, la începutul relației. Nimic nu ar fi putut distruge ce avem noi, în afară de trădare, peste care nu se poate trece. Dar drumurile noastre s-au oprit, doar că eu mi-am dat seama prea târziu”, sunt amănuntele pe care le-a mai oferit artistul.

Enervat de faptul că oamenii o numesc pe cea care-l face ferici în acest moment „amantă”, Alin Oprea a oferit un mesaj destul de tranșant: „Această relație a venit foarte firesc în viața mea. Nu mi-am dorit o relație, n-am căutat-o, nu eram în starea psihică, mintală și necesară. Practic, hotărâsem să rămân singur. Nu îmi căutam pe cineva neapărat, dar se pare că Dumnezeu întotdeauna știe mai bine ce avem nevoie decât noi și mi-a adus sufletul-pereche aproape…

Este iubita mea, nu e amanta mea, aşa cum se spune. Nu e o brunetă focoasă, este o femeie foarte serioasă, un om de afaceri din zona imobiliară”.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies