Home Stiri mondene Anamaria Prodan, sfâșiată de durere din cauza sarcinii pierdute! Ce detalii cutremurătoare au ieșit la iveală

Anamaria Prodan, sfâșiată de durere din cauza sarcinii pierdute! Ce detalii cutremurătoare au ieșit la iveală

de negriuelena

Impresarul Anamaria Prodan este o femeie puternică și temperamentală, dar, cu toate acestea, puțină lume cunoaște tragedia prin care a trecut în urmă cu șase ani, când a pierdut o sarcină, iar detaliile despre aceasta sunt impresionante.

În 2013, aceasta era însărcinată în cinci luni și urma să își facă analizele de rutină, dar totodată trebuia să afle și ce sex avea copilul. Frumoasa șatenă își dorea enorm o fetiță și chiar înainte de a pierde sarcina oferise o declarație despre cât de nerăbdătoare era să afle dacă îi va dărui lui Laurențiu Reghecampf și o fetiță, având în vedere că cei doi mai au un băiat.

„Îmi doresc atât de mult o fetiță, încât abia aștept ziua în care medicii îmi vor spune dacă îi voi dărui soțului meu o zânuță! Este visul vieții mele”, a spus Anamaria Prodan. Aceasta mai are două fete din căsnicia anterioară, dar își mai dorea foarte mult încă una. Din păcate, rezultatele analizelor nu au fost cele așteptate, întrucât la ecografie medicii au constatat că evoluția fătului încetase.

Nu s-a mai putut face nimic, fătul nu a putut fi salvat, medicii programând-o pentru un avort spontan, astfel încât să se evite complicațiile care i-ar fi pus și mamei viața în pericol. „Doctorii i-au spus că fătul s-a oprit din evoluție și nu se mai putea face nimic pentru el. Oricât de mult ar fi avansat medicina, ar fi imposibil să se întâmple vreo minune, apoi au și programat-o la un avort spontan, pentru a nu avea și ea probleme grave, chiar fatale!”, declarase o sursă de la spitalul unde fusese internată Anamaria Prodan.

Soțul său, Laurențiu Reghecampf, a fost atunci alături de ea în fiecare moment, s-au ținut de mână când au intrat în spital și i-a oferit tot sprijinul său. „Era și el cu Prodanca. A încurajat-o și i-a spus că asta este viața și trebuie să meargă mai departe, să fie puternică. La rândul ei, Anamaria l-a strâns de mână și apoi s-a îndreptat spre sala de operații, unde a intrat imediat pe mâna medicilor”, a declarat o persoană aflată la fața locului.

Experiența avortului spontan a fost sfâșietoare pentru Anamaria Prodan însă a încercat pe cât posibil să fie puternică, iar cu ajutorul apropiaților a încercat să se recupereze treptat și nu și-a pierdut credința în Dumnezeu. „Ana a fost foarte tare din punct de vedere psihic și a gestionat foarte bine situația. Ne-a spus că o doare enorm că a pierdut copilul, dar Dumnezeu e cel care dă și ia, așa că nu o să comenteze nimic. O să încerce însă să treacă peste tot, nu va mai plânge și va merge mai departe. Are o familie superbă și când lucrurile vor fi aranjate de Cel de Sus, atunci îi va dărui o fetiță lui Reghecampf”, a dezvăluit, la acea vreme, o sursă de la spital pentru wowbiz.ro…

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!