Home Stiri mondene Anca Serea a ajuns la spital. Iată ce s-a întâmplat!

Anca Serea a ajuns la spital. Iată ce s-a întâmplat!

de Buinoschi Andreea

Anca Serea a ajuns de urgență la spital. Aceasta a vrut să îi liniștească pe fanii săi și le-a explicat care a fost motivul pentru care a ajuns pe mâna medicilor.

„În sfârșit, am ajuns acasă! Și… sunt puțin mai bine! Sănătatea este cel mai prețios lucru din viața unui om. Iar ultima săptămână mi-a demonstrat din plin cât de mult contează să ai grijă de tine, nu doar pentru binele tău, ci și pentru al celor care depind de ține sau al celor care țin la ține.

Poate o parte dintre voi, prietenii de aici ați aflat că am ajuns internată în spital din cauza anemiei. Este o problemă de care știam, dar nu i-am acordat niciodată importantă cuvenită. Corpul meu a vrut să îmi transmită mesajul că muncesc prea mult, mă odihnesc prea puțin și nu am ținut cont de tratamentul pe care ar trebuit să îl urmez constant”, a spus aceasta.

„Simptomele pe care le-am resimțit de dată această au fost că un duș rece. Am crezut, efectiv, că… nu o să-mi revin. Iar familia și foarte mulți prieteni s-au îngrijorat nespus. Mulțumesc tututor pentru că v-ați gândit la mine și poate v-ați rugat pentru binele meu.

Va rog pe toți care citiți această postare să aveți grijă de voi, să nu credeți că problemele de sănătate pe care le aveți dispar de la sine sau că aveți timp să va ocupați de ele luna viitoare, poate anul viitor. Sănătatea noastră trebuie să fie o prioritate indiferent de orice! Va îmbrățișez cu dragoste, să fim sănătoși!”, a continuat Anca…

Sursa

Sursa

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies