Home Stiri mondene Andra recunoaște cum i-a afectat pandemia căsnicia: „Trebuie să stăm singuri”

Andra recunoaște cum i-a afectat pandemia căsnicia: „Trebuie să stăm singuri”

de Clara

Recent, Andra a stat de vorbă cu cei de la Unica. Membra juriului de la PRO TV a vorbit despre relația pe care o are cu Cătălin Măruță de când pandemia a venit și în România. Conform spuselor sale, cei doi soți au depus eforturi pentru a-și acorda timp doar pentru ei, fiind conștienți de importanța pe care acest lucru o are într-o căsnicie.

„E mult spus «scântei», dar suntem conștienți de faptul că trebuie să investim timp și în relația noastră, să stăm și singuri, să ne arătăm sentimentele. Nu aș da rețete pentru fericire, chiar nu sunt în măsură după un an de stat în casă cu soțul și cu copiii! Credeți că cinele noastre erau romantice?

Sunt foarte dezvoltați emoțional, înțeleg situații foarte complexe și sunt foarte creativi. Uneori mi se pare că sunt mai înțelepți decât unii adulți! De exemplu, am fost la părintele Manuel Radu din Urlați, care are un centru pentru copiii din comunitate.

Am dus haine, jucării și dulciuri. Eva și David au fost atât de impresionați de idee, au vrut să doneze și jucării pe care încă le folosesc cu plăcere, și haine, la fel. Vor să ne mai întoarcem acolo cât mai curând. Am fost bucuroasă să văd că nu se agață de niște lucruri, deși sunt copii și înțeleg câtă nevoie au alții de ele”, a declarat Andra, pentru cei de la Unica.

Aceasta a mai vorbit și despre ceea ce speră să se întâmple în anul 2021, vrând ca totul să revină la normal cât mai curând. „Sunt o fire optimistă, plină de energie, iar resursele sunt peste tot în jurul meu: familia, prietenii, pasiunile mele, oamenii buni pe care îi cunosc sau despre care citesc și mă inspiră. Sunt recunoscătoare că, deși a fost un an greu, eu am găsit motive să zâmbesc în fiecare zi. Mă preocupă însă faptul că, din cauza situației, sunt persoane care și-au pierdut slujbele: mă refer acum și la sectorul cultural-artistic, dar și la altele, cum ar fi HoReCa, turismul. Sper să reușim împreună, cu multă solidaritate, să reconstruim ceea ce pandemia ne-a luat”, a adăugat soția lui Cătălin Măruță, conform spursei menționate anterior…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies