Home Stiri mondene Andreea Bănică și-a făcut o intervenție estetică. Iată despre ce este vorba!

Andreea Bănică și-a făcut o intervenție estetică. Iată despre ce este vorba!

de Buinoschi Andreea

Andreea Bănică arată foarte bine pentru vârsta ei, dar și în urma celor două sarcini. Cu toate acestea, artista a vrut să își facă o mică schimbare și a apelat la medicul estetician.

Conform Andreei, dar și conform spuselor medicului său, aceasta și-a făcut un tratament facial pe bază de multivitamine și acid hialuronic, pentru a-și hidrata tenul și a întârzia apariția ridurilor. Deși există și un efect advers, o față mai umflată, acest lucru nu o deranjează, deoarece rezultatul se anunță a fi unul de-a dreptul formidabil.

„Am venit să facem un tratament cu un complex de multivitamine cu acid hialuronic. Ajută la hrănire, hidratare, revitalizare, înfrumusețare, că de aceea venim pe aici. O să vă arăt la sfârșit rezultatul. O să fie fața roșie și un pic așa mai umflată. Astăzi, dar mâine îmi revin”, a declarat Andreea Bănică prin intermediul contului său de Instagram.

Într-un interviu acordat pentru adevarul.ro, artista a povestit cum de mică și-a dorit să facă muzică și a recunoscut că nu o interesa nimic altceva: „ La Costinești era discoteca aia renumită, Ring, şi tot timpul visam să ajung acolo la distracţie, ca orice adolescent la 15 ani. Eu, locuind la Eforie, nu aveam mijlocul de transport în comun cum e acum. Şi într-o seară i-am zis tatălui meu că merg la discotecă în Eforie, dar am plecat la Costineşti şi m-am întors dimineaţa. Îmi dăduse ora la care trebuia să mă întorc acasă, am avut o copilărie foarte organizată. Eu de la şapte ani eram în discotecă, mă distram, dar muzica făcea parte din viaţa mea, din pasiune, şi tata ştia că fac asta şi că voi face asta. Şi am plecat la Costineşti în noaptea aia, dar am stat cu teamă toată noaptea, ajung, nu ajung acasă, o să afle tata, n-o să afle, cine o să mă dea de gol, numai gânduri negre. Dar am ajuns acasă foarte fericită, nu şi-a dat nimeni seama. Oricum, ca adolescentă eram foarte cuminte, nu prea mă interesau băieţii, nu prea mă uitam după ei, eu voiam distracţie, muzică, să dansez pe mese, nu altceva. Taică-meu a avut încredere în mine”…

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies