Home Stiri mondene Andreea Ibacka și Cabral, momente de panică din cauza incendiului început în timpul petrecerii de botez

Andreea Ibacka și Cabral, momente de panică din cauza incendiului început în timpul petrecerii de botez

de Clara

În acest weekend, Andreea Ibacka și Cabral și-au botezat fiul, pe Tiago Ibacka. Atunci când petrecerea era în toi, un eveniment neplăcut a avut loc, iar casa unor vecini a luat foc. Cu toate acestea, lucrurile au fost rezolvate și nimic mai grav nu s-a întâmplat.

„Toată lumea OK. Vecinii sunt toți bine. Speriați, dar bine. E pace”, a scris Cabral în mediul online.

Andreea Ibacka a oferit câteva detalii despre naștere

„Am fost copleșită de foarte multe mesaje și emoții. Vă mulțumesc din suflet! Am născut, Cabral, eu nu mai sunt grasă. Nu știu despre tine… Marți s-a întâmplat minunea din viața noastră. Am intrat în travaliu, așa cum mă așteptam, așa cum nu eram sigură că o să mi se întâmple, pentru că, prima oară, în 41 de săptămâni, nu a vrut să fie.

M-a dus soțul, sunt singură la maternitate, așa cum se întâmplă în perioada asta. Suntem foarte bine, atât eu, cât și bebe. Suntem mega fericiți, suntem niște norocoși.

De altfel, chiar mâine urmează să reîntregim rândurile. Să ajungem acasă, de-abia aștept, sunt atât de nerăbdătoare! Lucrurile decurg mai ușor decât data trecută, recuperarea, vreau să spun. Bebe este incredibil, este un băiețel super cuminte.

Nici nu știu cu cine seamănă, cu taică-său în niciun caz. Mănâncă, doarme, e foarte liniștit. La naștere a avut 3.420 de grame și 52 de cm, nota 10, premiant. Astea sunt întrebările clasice, din oficiu am dorit să răspund. În rest, nimic ieșit din comun. Am fost pur și simplu zăpăcită de atâta dragoste și emoții, așa că, pe parcurs, o să vă povestesc mai multe. Suntem foarte fericiți, sănătoși amândoi. De-abia așteptăm să ajungem acasă”, a spus Andreea Ibacka pe pagina sa de Instagram, după ce a născut.

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă, cu Namiko, și vă mulțumesc din inima mea pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S.: E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și «vălelei» sunt…”, a scris Cabral după ce soţia sa l-a adus pe lume pe bebeluş

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies