Home Stiri mondene Andreea Mantea, declarații despre al doilea copil

Andreea Mantea, declarații despre al doilea copil

de Buinoschi Andreea

Andreea Mantea s-a întors în România, după doi ani petrecuți în Turcia. Cu toate că are un copil minunat și, conform spuselor sale, este mai fericită ca niciodată de când a apărut David în viața ei, aceasta a vorbit și despre a doua sarcină, pe care fanii o așteaptă cu nerăbdare.

În prezent, vedeta Kanal D trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de mai mulți ani, alături de un bărbat a cărui identitate o ține secretă. Fanii vor foarte mult ca cei doi să formeze o familie, iar Andreea a vorbit, în cele din urmă, despre al doilea copil.

„La un moment dat, să am o familie numeroasă a fost singurul meu vis! Însă, odată cu trecerea anilor, a intervenit mâna sorţii, fiecare om are viaţa scrisă diferit. Am ajuns la concluzia că este, pur şi simplu, cum vrea Dumnezeu”, au fost cuvintele prezentatoarei.

Într-un interviu acordat celor de la click.ro, Mantea a vorbit despre plecarea din Turcia. „A fost o experienţă extrem de frumoasă pentru mine proiectul «Puterea Dragostei», am petrecut aproape un an şi opt luni acolo, este normal ca acum să îmi fie dor de concurenţi, de echipa de producţie.  Sunt foarte sigură că totul va decurge foarte bine la «Puterea Dragostei», în continuare”, a declarat aceasta.

„Turcia este foarte frumoasă, îmi este greu să enumăr câteva locuri sau produse cu această ţară minunată. Până să mă mut acolo cu David, asociam Tucia cu locurile extrem de romantice, cu tot ceea ce urmăream în serialele turceşti de la Kanal D. Mi-am dorit foarte mult să ajung acolo. Acum, după ce am fost acolo, Turcia înseamnă un loc magic în care am reuşit să formăm cupluri la «Puterea Dragostei». Ce am făcut noi la «Puterea Dragostei» nu era un serial, o ficţiune, ci era realitatea, nu era dragoste ca în serialele turceşti, era ceva foarte real, foarte intens”, a mai mărturisit vedeta…

 

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies