Home Stiri mondene Andreea Marin a spus ce salariu avea când prezenta „Surprize, Surprize”

Andreea Marin a spus ce salariu avea când prezenta „Surprize, Surprize”

de Buinoschi Andreea

Andreea Marin a fost una dintre prezentatoarele care și-au pus amprenta în ceea ce privește televiziunea română. Aceasta a prezentat emisiunea Surprize, Surprize, care s-a bucurat de un real succes.

Cu toate acestea, se pare că salariul vedetei nu a fost atât de mare pe cât s-a crezut și o bună perioadă s-a confruntat cu probleme financiare.

„Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca buget (…). Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale, până departe, eram chiar la «Surprize». Până nu am început să fiu directorul acestui program, nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine doar la emisiune.

Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic. Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc acidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus-întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri”, a declarat aceasta, potrivit cancan.ro.

Mai mult decât atât, se pare că rivalitatea dintre ea și Mihaela Rădulescu a luat naștere în urma ratingurilor pe care emisiunile celor două le aveau. Cu toate acestea, Andreea Marin susține că nu are nimic personal cu Mihaela și că rivalitatea venită din partea Mihaelei este nefondată…

„Audiența mea era uriașă față de audiența emisiunii de duminică, de atunci, care era mult mai mică… Nu se puteau compara! Nu era o competiție, nu eram pe același tronson orar… Era, pur și simplu, o chestiune, cred eu… mă simțea ca pe o femeie care îi amenință întâietatea sau ceva de genul ăsta. Nu pot să-mi explic, pentru că eu nu aș putea să gândesc la fel”, a spus Andreea Marin, conform cancan.ro.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies