Home Uncategorized Antonia, victima bullying-ului încă din copilărie

Antonia, victima bullying-ului încă din copilărie

de Andreea M

Antonia a spus, în cadrul unui interviu, că a fost victima bullying-ului, în urmă cu mai mulți ani. Aceasta a făcut câteva declarații despre anii petrecuți la șscoală, dar și despre ajutorul pe care îl primește din partea lui Alex Velea în momentul de față.

„La școală era bine, îmi plăcea, dar nu eram deloc fan matematică! Îmi plăceau mult limba engleză, literatura, orice avea legătură cu muzica. Am avut mulți prieteni, cu unii dintre ei țin legătura și acum (mai ales cu cei de la liceu). Cred că ce am preluat din societatea americană sunt relaxarea, optimismul. Mi-a displăcut mult bullying-ul (și eu m-am confruntat cu el), dar și faptul că mulți aveau arme pe care le foloseau de la vârste mici. De aceea, părinții meu erau super stricți cu programul meu, cu cât timp aveam voie în oraș, la petreceri.

Da, am apelat atunci când am simțit nevoia. În rest, îl am în fiecare zi pe Alex alături de mine, care mă sprijină și îmi oferă suportul de care am nevoie”, a spus Antonia pentru cei de la viva.ro.

„S-au făcut numeroase acuzații de bullying la adresa mea și a Antoniei, acuzații nefondate, fără dovezi, cu scop evident defăimător, inițiate de persoane care au ales să creeze un circ mediatic pentru a beneficia de atenție, care au apelat la solidaritate din partea opiniei publice, transformând totul într-o campanie de bullying la adresa noastră.

Am preferat să nu comentăm nimic pe baza acestui subiect și să ne concentrăm pe proiectele noastre și să ne protejăm familia de această situație însă, din păcate, pentru că bullying-ul este îndreptat către noi prin mesaje, comentarii și postări din ce în ce mai agresive, vom acționa în instanță aceste persoane pentru a se putea face dreptate și pentru a lămuri această situație care a dus la un val de ură și de jigniri nemeritate. Noi vom continua să ne «focusăm» pe proiectele noastre și pe familia noastră, pentru că acestea sunt aspectele fundamentale din viața noastră”, au spus cei doi logodnici pe rețelele sociale”, au susținut cei doi în mediul online.

Sursa

Sursa

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..