Home Compatibilitate zodii Atenţie! Aceste cupluri de zodii se despart până la sfârşitul anului

Atenţie! Aceste cupluri de zodii se despart până la sfârşitul anului

de Arseni Ana
Aceste cupluri de zodii se despart pana la sfarsitul anului

Când vine vorba despre dragoste nimic, nu este sigur, nu avem de unde şti ce se va întâmpla în viitor şi cum va decurge relaţia pe care o avem.

Există câteva cupluri de zodii care nu vor începe noul an împreună, care vor ajunge la concluzia că este mai bine ca fiecare să o apuce pe un drum separat. Berbecii şi Taurii se vor despărți până la sfârşitul anului, din cauza orgoliului pe care îl are fiecare dintre cei doi parteneri şi din cauza faptului că fiecare vrea să conducă relaţia în care se află. Aceeași soartă o vor avea şi cuplurile formate dintre Lei şi Peşti.

Berbec (21 martie – 20 aprilie) + Taur (21 aprilie – 20 mai)

Această combinaţie este una de-a dreptul fatală. Berbecii care hotărăsc să îşi aleagă un partener din zodia Taur nu ştiu în ce joc periculos se aruncă. Se pare că relaţia a mers bine până acum însă, de o vreme, partenerii nu mai simt aceeaşi atracție faţă de persoana iubită şi consideră că cineva se află la mijloc. Atât Berbecul, cât şi Taurul îşi suspectează persoana de lângă de infidelitate, deoarece sunt neîncrezători în cel de alături. De asemenea, ambele sunt nişte zodii puternice, care nu renunță niciodată la propria părere şi consideră că au mereu dreptate.

Orgoliul îi caracterizează pe deplin, de aceea nu va exista niciodată ca unul dintre ei să renunțe la propria părere pentru binele relației. Este o relaţie de foc ce se creează între Berbec şi Taur, o relaţie a pasiunii absolute, dar nu şi a iubirii eterne. Este ca o flacără care arde foarte puternic şi care se stinge cu timpul din cauza problemelor pline de orgoliu care apar între ei. Până la sfârşitul anului, aceştia nu vor mai rezista împreună, vor spune „Stop!” şi vor hotărî să pornească fiecare pe drumul său, să înceapă o nouă viaţă şi să găsească un partener potrivit pe care să-i domine şi care să le fie supus.

Rac  (22 iunie – 22 iulie) + Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Racii şi Balanţele se vor despărți înainte de venirea noului an. Deşi par compatibili fără doar şi poate, vor ajunge în clipa în care se vor despărți, iar aceasta va veni destul de repede, înainte ca anul să se termine. Racii sunt nişte firi foarte complicate, doresc totul, fără a oferi aceleași lucruri în schimb. Au mereu pretenția ca Balanța să fie ascultătoare şi să procedeze întocmai după spusele lor. Acest lucru este imposibil, pentru că şi Balanţele au personalități puternice şi nu se lasă foarte uşor.

Deşi nativii în zodia Balanţă trec cu vederea, iartă repede şi îşi doresc mereu să lase în urmă grijile şi problemele, Racii îşi doresc mereu mai mult, doresc iubirea absolută pe care Balanţele nu prea ştiu să o arate. De aceea, vor ajunge la concluzia că trebuie să se despartă cât mai curând, pentru a nu isca alte situaţii neplăcute între ei. Într-o relaţie este nevoie de echilibru, este necesar ca fiecare dintre cei doi parteneri să ofere ceea ce îşi doreşte să primească şi, astfel, îl va determina pe cel care îi este alături să îi ofere înzecit, fără a face din asta o obligație, fără a simţi iubirea ca un chin. Dragostea nu se face cu forţa, nu trebuie să devină o constrângere, ci totul trebuie să vină de la sine.

Leu  (23 iulie – 22 august) + Peşti (19 februarie – 20 martie)

Leii şi Peştii nu s-au înţeles niciodată. Astrele spun că relaţia dintre ei a fost mereu un moft şi că sfârşitul anului îi va prinde despărțiți. Leii şi-au dorit mereu să obţină ceea ce alţii au spus că nu pot avea, de aceea şi-au format o ambiție de a avea o relaţie cu Peştii, deşi astrele preziceau că nu se vor înţelege. Relaţia lor a fost mereu presărată de certuri şi neînţelegeri, trăind într-un conflict continuu care nu îi mulțumea sufletește sub nicio formă. Leii sunt persoane posesive, care îşi doresc ca atenţia partenerului de viaţă să fie doar asupra lor, să nu îşi îndrepte nici măcar privirea spre altcineva, să fie tăcuți şi să execute cerințele pe care aceştia le impun.

Peştii nu se mulează deloc pe acest caracter dorit de nativii din zodia Leu, deoarece sunt firi libere, care îşi doresc să exploreze cât mai mult, să cunoască lucrurile înconjurătoare, să aibă cât mi mulţi prieteni şi sa petreacă timp cu aceştia. Peştii nu sunt nativi infideli, ci doar cu un spirit liber foarte bine dezvoltat. Leii nu vor înţelege niciodată această dorință de cunoaștere şi o vor considera mereu o cale spre evadare, o dorință a partenerului de a merge pe căi greșite şi de a călca strâmb în relaţia de iubire.

Fecioară (23 august – 22 septembrie) + Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Fecioarele şi Gemenii au avut parte de o relaţie care poate stârni invidia celor care îi privesc. Problema acestor două zodii a fost aceea că mereu comportamentul lor era de fațadă, pentru a face o impresie bună lumii şi a arăta ca sunt altcineva. Astfel că Fecioarele au ajuns la concluzia ca nu se mai poate continua în această notă a falsității, că este momentul să găsească iubirea adevărată şi să spună stop relației cu Gemenii care nu va duce nicăieri şi nu va fi deloc productivă…

Atunci când într-o relaţie se vorbeşte despre lucruri făcute de dragul celor care privesc, despre compromisuri şi o iubire falsă, lucrurile încep să se degradeze iar moral, cele două persoane implicate în relaţie vor cădea foarte mult. Aşadar, aceste cupluri formate din Fecioare şi Gemeni se vor despărți până la sfârşitul anului, pentru că dragoste cu forţa, afecțiune şi gesturi frumoase doar de dragul celor din jur nu au ce căuta între două persoane.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..