Home Compatibilitate zodii Atenție La Mercur În Retrograd În 2023! Pentru nativul TAUR, lucrurile vor sta destul de bine

Atenție La Mercur În Retrograd În 2023! Pentru nativul TAUR, lucrurile vor sta destul de bine

de Clair
Atenție La Mercur În Retrograd În 2023! Pentru nativul TAUR, lucrurile vor sta destul de bine

Mercur retrograd reprezintă una dintre perioadele în care nativii fiecărei zodii se roagă pentru a fi cât se poate de feriți de problemele specifice acestei perioade.

Pentru fiecare nativ în parte, mișcarea retrogradă a lui Mercur reprezintă o provocare. Nu toți nativii vor fi afectați în aceeași măsură, însă pentru fiecare dintre ei, această perioadă va aduce multe lucruri surprinzătoare, reprezentând adevărate lecții de viață.

 1. BERBEC

Pentru nativul din zodia de Foc, perioada aceasta tumultuoasă va aduce numeroase probleme în planul familial. Se pare că vor exista numeroase certuri cu membrii familiei, iar aceste lucruri vă vor face să vă îndepărtați considerabil de ei.

Mercur retrograd își va pune amprenta și asupra relației cu partenerul de viață, deoarece va deveni foarte irascibil și îl va deranja orice lucru mărunt. Dacă sunteți un nativ BERBEC, ar trebui să lucrați mai mult la temperament.

 1. TAUR

Pentru nativul TAUR, lucrurile vor sta destul de bine. Totuși, acest fapt nu înseamnă că va fi dat la o parte din calea problemelor aduse de Mercur retrograd, deoarece se va afla în impas la locul de muncă.

TAURUL va trebui să lucreze la modul în care gestionează situațiile-limită, deoarece nu face față stresului și nu lucrează bine în situațiile de criză.

 1. GEMENI

Una dintre cele mai afectate zodii în 2023 din cauza lui Mercur retrograd este, de departe, zodia GEMENI. Acest nativ de Aer va fi pus pe gânduri, deoarece această perioadă îi va aduce în minte cele mai frumoase amintiri realizate cu persoanele la care a renunțat deja.

De asemenea, nativul va fi nevoie să petreacă timp singur, pentru a se gândi la cea mai bună variantă. Astfel, va fi pus în situația de a alege dacă să permită trecutului să redevină prezent sau să dea complet uitării cele întâmplate.

 1. RAC

Nativul RAC va trece printr-o perioadă destul de dificilă, dat fiind faptul că va fi cuprins de o stare de melancolie foarte puternică, afectându-i productivitatea din domeniile profesional și financiar.

Dacă sunteți un nativ RAC, va trebui să știți că nici relația de cuplu nu va decurge așa cum trebuie, deoarece vă veți simți mai singur ca niciodată, în ciuda faptului că partenerul de viață va depune mult efort pentru a-și demonstra iubirea.

 1. LEU

Unul dintre cei mai vulcanici nativi, LEUL, va fi nevoit să se limiteze atunci când vine vorba de gestionarea situațiilor de criză, dat fiind faptul că nu este cel mai calm om.

Mercur retrograd îl va determina pe nativul de Foc să ia o mulțime de decizii pripite. Acestea îi vor putea afecta bunul mers al lucrurilor și îl vor face să piardă numeroase oportunități în planul profesional.

 1. FECIOARĂ

Ambițiosul zodiacului, nativul FECIOARĂ, se va simți puțin depășit de situația de la locul de muncă. Acest lucru se va datora supraaglomerației, întrucât s-a implicat în mult prea multe lucruri, nefăcând față tuturor.

De asemenea, va trebui să acorde o atenție sporită planului sentimental, deoarece va neglija foarte mult atât familia, cât și prietenii, concentrându-și toată atenția asupra carierei.

 1. BALANȚĂ

Nativul de Aer va avea parte de numeroase gânduri contradictorii în această perioadă, gânduri care vor acapara în întregime mintea sa. Va începe să gândească irațional, iar acest lucru îi va produce un dezechilibru karmic puternic.

Cea mai importantă decizie pe care va trebui să o ia în această perioadă este strict legată de planul sentimental, deoarece lucrurile nu vor merge conform așteptărilor sale.

 1. SCORPION

În perioada în care Mercur retrograd va acționa, SCORPIONUL va da dovadă de foarte mult calm, un lucru destul de neobișnuit pentru un nativ atât de vulcanic.

Totuși, planul carierei va fi destul de afectat, dat fiind faptul că nativul își va pierde din ambiția dobândită la începutul anului 2023. Totodată, lucrurile se vor complica și în planul financiar, ca urmare a deciziilor luate în planul profesional.

 1. SĂGETĂTOR

Nativul SĂGETĂTOR va trebui să fie foarte organizat pentru perioada în care Mercur retrograd își va face apariția. Acest lucru va trebui realizat urgent, pentru ca nativul de Foc să evite anumite probleme ale anului 2023.

Dacă va da dovadă de multă diplomație și calm, va putea evita cu foarte mare ușurință tot ceea ce anul nou îi va așterne în cale. Totuși, în caz contrar, SĂGETĂTORUL va face numeroase alegeri greșite care îl vor costa scump.

 • CAPRICORN

Nativul de Pământ va trece printr-o perioadă dificilă din punctul de vedere al stării de sănătate. Acesta se va simți foarte anxios și nu va simți nicio motivație să facă lucruri interesante, nici măcar să muncească. Acest lucru este destul de grav, dat fiind faptul că iubește munca.

Totodată, nativul va trebui să se concentreze asupra dietei sale alimentare, deoarece va fi determinat să consume foarte multe dulciuri, iar acest lucru va duce spre kilogram în plus și un dezechilibru al stilului de viață.

 • VĂRSĂTOR

VĂRSĂTORUL va avea parte de un dezechilibru karmic, deoarece va simți foarte multă dezamăgire, deși nu îl vor răni toți oamenii din jurul său. Va dramatiza foarte mult, iar acest lucru îl va determina să renunțe la oameni care îl iubesc.

De asemenea, nativul va deveni foarte zgârcit în această perioadă, considerând că Mercur retrograd îi va afecta sursa de venit. Astfel, va dori să economisească din ce în ce mai mult, renunțând chiar la o parte din lucrurile esențiale vieții.

 • PEȘTI

Nativul PEȘTI va avea parte de un an destul de interesant din mai multe puncte de vedere. Totuși, din cauza lui Mercur retrograd, va fi sufocat de numeroase probleme în planul financiar.

Acest nativ va avea parte de mici crize financiare care îi vor apăsa sufletul și îi vor crea neliniște. Astfel, va trebui să se pregătească din timp pentru a face față mai ușor problemelor care nu vor ezita să apară în această perioadă…

Așadar, nativii din fiecare zodie vor trebui să acorde atenție sporită tuturor lucrurilor care se vor întâmpla în viața lor, deoarece Mercur retrograd ar putea să le afecteze bunul mers.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..