Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu o înjosește pe Claudia Pătrășcanu: „Te împrumut și cu bani”

Bianca Drăgușanu o înjosește pe Claudia Pătrășcanu: „Te împrumut și cu bani”

de Clara

După ce Claudia Pătrășcanu a spus despre Bianca Drăgușanu, în emisiunea lui Măruță, că este un exemplu foarte prost pentru oricine, falsă, dar și desfrânată, Bianca a reacționat și a taxat-o extrem de dur pe artistă pentru cele spuse.

Scandalul dintre ele ar fi pornit chiar din cauza lui Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu a fost extrem de deranjată de faptul să fostul ei soț are o relație cu Bianca Drăgușanu și, din această cauză, cele două s-au „înțepat” reciproc de mai multe ori. Cu toate acestea, scandalul dintre ele pare că a început abia acum, după afirmațiile făcute de Claudia ieri.

„Este deprimată, îmi este milă de ea. Ca să îi treacă deprimarea îi fac cadou toate florile pe care le-am primit de ziua mea şi de 1 martie. Să o ajute să iasă din depresie. Îi mulţumesc că s-a autodescris. Prin cuvintele pe care le-a folosit se caracterizează pe ea. A zis totul despre ea, nu despre mine. Cifra mea de afaceri de anul trecut este de 300 de mii de euro. Din contracte de imagine și business. Şi asta chiar dacă a fost pandemie.

Dacă are nevoie de bani, o împrumut eu sau îi fac cadou niște bani. Mie îmi merge bine cu banii. Eu apar la tv sau în public să vorbesc despre afacerile mele şi despre familia mea, nu să jignesc alte femei. Iar ea , din păcate, are o anumită vârstă şi nu ştie decât să îşi facă copiii şi familia de ruşine. Norocul ei sunt eu, că dacă nu se lega de numele meu, nu o mai băga nimeni în seamă. Se vede că e slabă şi cu sufletul, şi cu portofelul. Îi plătesc şi un psihiatru, dacă vrea. Nu e problemă. Să îşi revină un pic. Este foarte urât ce face”, a spus Bianca, pentru emisiunea lui Dan Capatos.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies