Home Stiri mondene Bianca Drăguşanu, surprinsă de Gabi Bădălău cu un cadou de 100.000 de euro

Bianca Drăguşanu, surprinsă de Gabi Bădălău cu un cadou de 100.000 de euro

de Buinoschi Andreea

Dacă aţi crezut că milionarul Gabi Bădălău şi Bianca Drăguşanu nu pot fi împreună, iată că v-aţi înşelat amarnic! Pe lângă vacanţa de zeci de mii de euro din Maldive, acesta a mai făcut un gest la fel de impresionant pentru a o cuceri pe Bianca Drăguşanu.

În timp ce fosta lui soţie, Claudia Pătăşcanu, spune despre el că nu se interesează de copiii săi, Gabi Bădălău face gesturi mărețe pentru Bianca Drăguşanu. Potrivit celor de la fanatik.ro, milionarul, chiar înainte de a pleca în Maldive, i-ar fi promis blondinei că îi va cumpăra o casă în judeţul Ilfov, a cărei sumă ajunge la 100.000 de euro.

Potrivit sursei menţionate anterior, în preajma sărbătorilor de iarnă, Bădălău şi Drăguşanu au plecat la munte, alături de mai mulţi prieteni. Aceştia s-au distrat pe cinste şi se pare că acolo a luat naştere chimia dintre ei.

În timp ce milionarul se distra de minune în Maldive, alături de fosta soţie a lui Alex Bodi, Claudia Pătrăşcanu îşi striga durerea în mediul online. Potrivit spuselor sale, tatăl copiilor ei nu le acordă celor mici atenţie şi a amânat mai multe îndatoriri importante, pentru a sta în compania blondinei.

„Astăzi, 12.01.2020, ora 13.00, împreună cu cei doi copii, aveam programare la Protecția Copilului pentru consilierea acestora, însă, la ora 9.16, am primit telefonul celor de la Protecția Copilului, spunându-mi că se anulează programarea de astăzi, deoarece tatăl copiilor a refuzat iar această consiliere, spunând că revine el săptămâna următoare, joi, pentru o altă programare. Consider că toate aceste tergiversări de a nu se prezenta sunt intenționate… acesta având total alte interese personale și că, încă o dată, arată dezinteresul faţă de copiii noștri, care erau astăzi programați, repet, pentru această consiliere”, a scris artista pe reţelele sociale…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..