Home Stiri mondene Bianca şi Bădălău s-au despărţit?

Bianca şi Bădălău s-au despărţit?

de Buinoschi Andreea

Bianca Drăguşanu încinge spiritele pe Instagram. Aceasta a postat un mesaj cu subînţeles pe reţelele sociale care a ridicat foarte multe semne de întrebare. Fosta vedetă de la Kanal D pare să se fi despărţit de Gabi Bădălău, după ce se împăcaseră în urma unor certuri mai aprinse.

„Deci, dacă un bărbat te face fericită, de ce să nu ai trei, ca să fii de trei ori fericită? Unii sunt supărați pe mine doar pentru faptul că ei mă mint și eu nu îi cred”, a fost mesajul postat de Bianca Drăguşanu. Cu toate acestea, nici ea şi nici Gabi Bădălău nu au făcut declaraţii în acest sens, dar pare că relaţia lor a ajuns la final.

În urmă cu două luni, Bianca s-a mai despărţit o dată de Bădălău, chiar în perioada în care a făcut publice imaginile în urma bătăii pe care a încasat-o de la fostul soţ, Alex Bodi.

„Cam asta am fost eu, cam asta sunt eu și cam asta voi fi de azi înainte. Concluzia e că nu mă sperie pozele pe care le dați cu mine când am fost operată, prin metoda asta e un fel de șantaj… ăsta e trecutul meu, prezentul meu și de aici începe o altă poveste. Toți trădătorii să se spele cu pozele mele pe cap. (…)

Sunt o femeie independentă, asumată, liberă și fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă. Mi-ar plăcea să cred faptul că am învățat din greșelile mele! Vă dau câteva sfaturi utile: nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și agresivitate, purtați-vă mai rece cu oamenii că, de la căldură, se strică”, a declarat fosta prezentatoare de la Kanal D pe Instagram…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies