Home Stiri mondene Brigitte Pastramă își urmărește soțul prin intermediul unei aplicații: „Avem pe telefon instalat un program”

Brigitte Pastramă își urmărește soțul prin intermediul unei aplicații: „Avem pe telefon instalat un program”

de Buinoschi Andreea

De curând, Brigitte Pastramă a declarat că atât ea și soțul ei, cât și copiii lor au un program instalat pe telefon ce le permite să vadă unde este fiecare, în timp real.

„Brigitte și Florin sunt două persoane foarte geloase. De aceea, avem pe telefon instalat un program, astfel încât eu să știu mereu unde se află Florin, în timp real sau, cel puțin, telefonul lui Florin, numai dacă își închide telefonul știu deja unde este, și Florin poate să vadă unde mă aflu eu. Este un program instalat pentru toată familia, îl are și Robi, îl are și Sara, pentru a ști toți unde suntem, ca să ne găsim mai ușor”, a spus aceasta în propria sa emisiune.

Soții Pastramă trec printr-un moment mai dificil deoarece au angajat mai multe persoane care să renoveze o locație, dar nu sunt deloc mulțumiți de cum merg lucrurile.

„Fac eu curățenie dacă le-am dat liber femeilor, dar e bătaie de joc, nu mai suport, urăsc să fac curat după alții. N-am venit pregătită pentru așa ceva, dar ce să fac… Am zis că vin doar să supraveghez, dar acum în haine bune mătur, dar ce să mai comentez, că doar fac pentru mine. Asta e, nu-i problemă, e de muncă. Dar avem scrumiere, nu trebuie să mai arunce țigări pe jos, că eu le mătur, nu altcineva. Nu e ok, acasă la ei nu le aruncă pe jos. M-am săturat! Dacă știam, aduceam fete care să facă, dar n-am știut, așa că muncesc eu. Mama ei de treabă…”, a spus aceasta, potrivit celor de la Antena Stars.

„Muncitorii au lăsat sticle, pachete de țigări, era o mizerie de nedescris. Așa că Brigitte a zis să facem noi, când e de dat cu mătura, ea e prima. A măturat tot, deși era îmbrăcată, nu mai zic în ce sume. Nu e normal, dar împreună le facem pe toate”, a spus și Florin…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies