Home Compatibilitate zodii Care este cea mai mare frică, în funcție de zodie

Care este cea mai mare frică, în funcție de zodie

de Clair
Care este cea mai mare frica in functie de zodie

Nativii din fiecare zodie au o teamă anume și pe care, de cele mai multe ori, o țin ascunsă foarte bine. Așadar, Racii se tem de ideea de a nu-și putea întemeia o familie, Leii, de a nu fi văzuți cu ochi buni, iar Fecioarele, de a se confrunta cu sentimentul de neajutorare.

Berbec
Nativi Berbec se tem de a trece neobservați printre cei din jur. Acestora le place să se facă remarcați pe oriunde merg, iar ideea de a nu fi admirați sau văzuți îi îngrozește.

Taur
Nativii Taur pun foarte mult accent pe partea financiară, iar ceea ce îi sperie cel mai tare este să nu poată avea control asupra ei. Nativii vor să fie stabili financiar, iar gândul de a avea astfel de probleme le dă târcoale destul de des.

Gemeni
Pentru Gemeni, cea mai mare teamă este reprezentată de posibilitatea de a fi înconjurați de persoane plictisitoare și de lucruri banale. Iubesc aventura, noutatea și spontaneitatea, iar lipsa lor îi face să se simtă inconfortabil.

Rac
Racii sunt familiști convinși, iar aceasta este cea mai mare dorință a lor. Nativii se sperie cel mai tare de gândul de a nu avea familia lor, de imposibilitatea de a-și face un cămin în care să fie iubiți și în care să iubească.

Leu
Nativii Leu au nevoie constantă de validare, iar gândul că nu o pot primi îi sperie foarte tare. Au nevoie să știe că sunt la fel de buni pe cât vor ei să fie și, dacă nu primesc felicitări sau complimente, încrederea lor este zdruncinată.

Fecioară
Fecioarelor le este cel mai frică de momentul în care ar putea avea nevoie de ajutor. Firi anxioase și care preferă să facă totul singure, nativii se tem de posibilitatea de a fi neajutorați, neputincioși.

Balanță
Balanțele se tem de eșecul în relații. Nativii din această zodie nu vor să înceapă o relație alături de persoane care le pot frânge inima și care le pot încurca viața, iar eșecul în dragoste este cel care îi sperie cel mai mult.

Scorpion
Nativii Scorpion se tem de trădare. Indiferent de persoana din partea căreia ar putea veni, acest gând îi bântuie și le este frică de momentul în care ar putea afla că persoana în care aveau cea mai mare încredere i-a trădat.

Săgetător
Săgetătorilor le este frică de imposibilitatea de a se detașa de trecut. Aceștia vor să se bucure de prezent și să își clădească viitorul, dar nu vor să fie urmăriți de greșelile și de experiențele neplăcute de până acum.

Capricorn
Capricornii se tem de a fi făcuți de râs, de a fi stânjeniți. Aceștia țin extrem de mult la imaginea lor, iar fiecare lucru ce le poate crea un prejudiciu de imagine devine cel mai mare dușman al lor.

Vărsător
Nativii Vărsător se tem de a nu mai avea libertate, aceasta fiind foarte importantă pentru ei. Aceștia pot trece prin schimbări foarte mari atunci când sunt limitați, constrânși de ceva sau de cineva…

Pești
Peștilor le este teamă de abandon și de suferință. Aceștia au nevoie ca cineva să fie lângă ei în permanență și nu vor să sufere din cauza niciunui lucru.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..