Home Stiri mondene Carmen Simionescu își va continua cariera artistică

Carmen Simionescu își va continua cariera artistică

de negriuelena

Deși este însărcinată și nu are voie să facă mult efort, Carmen Simionescu, pe numele său de scenă Karmen, în vârstă de 22 de ani, nu renunță la cariera sa artistică, ci va urca pe scenă cât timp sarcina îi va permite acest lucru.

Fiica lui Adrian Minune este însărcinată în cinci luni, iar vestea că va aduce pe lume un copil a bucurat-o peste măsură, deoarece își dorește enorm să devină mamă. Aceasta are o relație serioasă cu Bogdan Clăpescu, ce studiază Dreptul și are în față un viitor de succes.

De curând, cântăreața a oferit un interviu în cadrul emisiunii lui Mihai Morar, în care a vorbit despre sarcină și atmosfera din familie, aceasta beneficiind de tot sprijinul de care are nevoie din partea celor dragi. Artista va deveni mamă pentru prima dată.

„Mă ajută cu toate. Nu car nimic, nu mă deplasez singură unde e ceva greu de făcut. Plus, că e și mama, la care mă duc… nici nu vreți să știți! (…) Vorbeam cu toți membrii familiei despre educația copilului și ziceam că este foarte important să știe că are doi părinți de care trebuie să asculte”, a declarat Carmen Simionescu.

Aceasta a dezvăluit că tatăl său și-a dorit nepoată. „Nu, (n.r.: tata nu și-ar fi dorit băiat), culmea! Când am adus prima ecografie, când am crezut că este băiat, mi-a spus să-mi trăiască fetița!”, a adăugat artista.

Tinerii viitori părinți nu s-au decis deocamdată asupra numelui bebelușului, dar încă mai au timp suficient să ia o hotărâre.

„Nu încă, este o decizie grea, ne tot gândim și ne schimbăm părerea des. Avem mai multe variante, dar nu știm sigur care este cea finală. Eu nu sunt superstițioasă însă iubitul meu este. Nu am început să facem cumpărături pentru bebeluș însă bunicii din ambele părți au început să facă atâtea cumpărături, încât nimeni nu-i mai poate opri. Dar am început să mobilăm camera bebelușului”, a spus Carmen, citată de Viva!.

Fiind întrebată despre nași, artista a răspuns: „Acesta este un subiect sensibil pentru că avem mulți prieteni însă ne dorim foarte tare ca părinții spirituali ai copilului nostru să fie un cuplu care să fie căsătorit, iar printre prietenii noștri, de vârsta noastră, nu se prea numără oameni cu căsnicii. Încă nu ne-am decis, avem câteva variante însă nu știm sigur. Cert este că vrem ca aceștia să fie oameni de nădejde pe care copilul nostru să îi perceapă ca pe o a doua familie”.

Carmen Simionescu nu a fost încă cerută de soție și nici nu se gândește pentru moment la acest lucru, prioritatea sa și a iubitului ei fiind venirea pe lume a copilului.

„Nu am fost cerută în căsătorie, pentru că nu am avut timp să înțelegem tot ce se întâmplă cu noi însă prefer să las subiectul acesta deoparte tocmai pentru a fi surprinsă atunci când se va întâmpla. Deși ordinea lucrurilor în mod normal este alta, aștept momentul însă nu mă gândesc atât de mult la el”, a mai spus cântăreața…

Surse: wowbiz.ro, spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies